herkes sevdiği bir kitap tanıtsın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Caine

Caine

Üye
canturk kardeş bende onun serisi var ve hepsini okudum... kitap kitapdır heleki turkiyede. ama şu sıralar adolf hitlerin ^^kavgam^^ adlı kitabını okuyorum. o bitincede ^^metal firtina^^yı okurum. oda bize karşı bir kitap hemen arkasından ^^amerika türklerindir^^ okumak lazım. tavsiye ederim okumayanlara...
 


®BiGDeViL®

Kapalı Hesap
matematiğin aydınlık dünyası :wub:
 

İbo Bey

Üye
Mehmet Coşkundeniz - Aşk Bize Yakıştı :rolleyes:
 
prince of hell

prince of hell

Üye
    Konu Sahibi
ey site halkı :)bahar geldi kitaplar fora dimi :) cık cık cık :)
 

MAHMUTSARAL

Üye
ilk harry potter
nostradamus kehanetleri
çalınan taç

gerçekten en çok beğendiğim kitaplar.
 
mucab77

mucab77

Üye
halit ertugruldan okudum kendini arayan adam ve aysel gercekten cok mükemmel kitaplar kendini arayanlar için bire birdir
 

sinansiemens

Üye
Irvin Yalom - Nietzsche Ağladığında
 

keano

Üye
Su Cilgin Turkler - Turgut Ozakman

al.. oku... yer yer agla...yer yer sevin.... sonra tekrar huzunlen, neler basarmisiz bi kac yildada, su anda kac yildir arpa boyu ilerleyememisiz, o zamanda ulkenin icislerine karisilirmis, simdide ayni, bi Ata'nin zamaninda isler iyiye gitmis, sonra zaten herkes satilmis, okuyun ulkedeki sorunlar o zamanda ayni bu zamanda ayni (fakirlik aclik sefalet biraz daha iyi sanirsam) yobaz ayni yobaz, hirsiz ayni hirsiz, ulusal butunluk saglaninca neler yapilabilcegi'nin mukemmel bi ornegini yazmis bu kitap, alemin krali bi kitap. Genc kardeslerim MUTLAKA okuyun, Ata'nizi taniyin, birlik ve beraberlikten ne kadar buyuk guc dogacagini anlayin. Icinden daha bi suru ders cikarirsinziz, hepsini siralamiyim simdi.
 

elif_

Üye
Melekler ve Şeytanlar /Dan Brown


gerilim romanı.süper bi kitap
 

ademfarzet

Üye
Padişah Anneleri
Yazarı : Eserleriyle Valide Sultanlar. Devlet içindeki imtiyazlı konumlarına ve büyük nüfuzlarına rağmen, hemen hepsi hayır hasenat konusunda birbirleriyle yarışan Valide Sultanlar, bu hususta padişahları da geçmişlerdir. Bu eserde Valide Sultanlar ve hayır eserleri titiz bir çalışma sonucu bir araya getirilmiştir.
Bu kitabın hazırlanma maksadı, 623 sene hüküm sürmüş ve bize sadece gurur duyacağımız bir mazi bırakmış Osmanlı Devleti’nin başına geçen 36 padişahın anneleri hakkında toplu bir bilgi vermektir. Bunu yaparken neseplerini, gerçek isimlerini, doğum ve ölüm tarihlerini, zayıf ve kuvvetli bütün rivayetleri ile ele almak amaçlanmamıştır. Bu hususlarda, halk arasında kabul gören en yaygın rivayetler tercih edilmiştir. Devletin en imtiyazlı makamlarından birinde bulunan bu hanımların daha çok, kendi servetlerini harcayarak yaptırdıkları ve kendilerinden sonraki nesillere bıraktıkları, pek çoğu hâlâ ayakta olan muazzam külliyeler ve diğer hayır eserleri üzerinde durulmuştur.

Özünde kadir ve kıymet bilir, vefalı, sadık, mert, insaf ve izan sahibi milletimiz, bu hanımları ve bıraktıkları eserleri, bu çalışma sayesinde toplu olarak inceleme fırsatı bulacaktır.


192 s. - 13,5 x 21 cm
ISBN: 978-9944-118-31-6
Ekim 2007
Fiyatı: 8,00 YTL

--------------- Ekleme ---------------

Tarih Gelecektir
Yazarı : ETNİK YAPISINDAN ERMENİ MESELESİNE TÜRKİYE "Evet Türk'e Türk propagandası yapıyoruz. Önce benim halkım inanmalı bana, bu konuyu bilmeli. Yabancı toplumlarla kendi halkımızın desteğini almadan nasıl mücadele edebiliriz?" Tarih gelecektir… Çünkü tarih, geçmiş olayları inceleyip, oradan ulaşılacak bilgi ve tecrübelerle geleceğimize yön veren bir bilimdir.
Türk Tarih Kurumu Başkanı Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, elde ettiği gerçekleri korkmadan dile getirebilen bir bilim adamı. Bir kargaşa ortamına doğru sürüklenen Türkiye’de asılsız tezlere, dış kışkırtmalara karşı bilgi ve belgelerle cevap veren bir aydın. Buna rağmen kendi ülkesinde ırkçılık ve faşistlikle itham edilip saldırılara uğrayabiliyor. Yakın zamanda Ermeni dönmeleri, Kürtler ve Alevilerle ilgili söylediği sözlerle etnik kimlik tartışmalarına sebep olan Halaçoğlu, Ermeni meselesi üzerinde çalışan en yetkin isim durumunda.

Elinizdeki kitap, tartışmalara yol açan bu konuların arka planını herkesin anlayabileceği şekilde gözler önüne seren bir çalışma. Prof. Dr. Halaçoğlu, bu kitapla geleceğimizin tarihimizi doğru bilmemize bağlı olduğunu savunuyor.
***

“Ermeni konusunda çalışırken bize dediler ki; ‘Türkün Türke propagandasını yapıyorsunuz boşverin.’ ‘Evet öyle yapıyoruz’ dedim. Önce benim halkım inanmalı bana, bu konuyu bilmeli. Yabancı toplumlarla kendi halkımızın desteğini almadan nasıl mücadele edebiliriz?
Öyleyse Türk olduğumuzu önce kendi halkımıza göstermeliyiz. Bunu öğrettiğimiz zaman dünyayla baş edebiliriz.”


152 s. - 13,5 x 21 cm
ISBN: 978-9944-118-32-3
Ekim 2007
Fiyatı: 5,00 YTL
 

ingiliz_kemal

Üye
Türk Casusu İngiliz Kemal Milli Mücadele'de
Bu kitabı askerde iken okumuştum can sıkıntısından ama bayağı sardı. Gerçek adı Ahmet Esat Tomruk olan ingiliz kemal. İstanbulta Doğup Büyür Liseyi Şu an Galatasaray Lisesinin olduğu yerde Eski ismini hatırlayamadığım bir lise mektebinde okuduktan sonra ingiliz bandralı bir gemi ile ingiltereye kaçar ancak kaptanve tayfaları yolda kemali yakalarlar kaptanın çocuğu olmadığı için Kemal'i evlat edinmeye karar verir ingilterede KEmali box salonuna yazdırır ve oradakilere Osmanlı Tokadıdını tanıtır. Uzatmadan geçeyim Kemal Gelişip serpilmiştir ve Tam bir deli kanlı olmuştur. İlk Casusluk Faaliyetini ingilterede Kadın tacirlerini ingiliz Polisi ile birlikte çökertmek görevini üstlenmiştir. Ve milli mücadele başlamıştırki kendiside Türkiyeye gelir. Neyse devamını Alın okuyun. :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt