Originally posted by Princess Of Hell+Apr 26 2005, 09:14 AM--><div class='quotetop'>QUOTE(Princess Of Hell @ Apr 26 2005, 09:14 AM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-Quattro@Apr 25 2005, 09:04 PM
Sinan Akyüz - Bana Sırtını Dönme
Beyler özellikle alın okuyun.Bayanların ne kadar sinisi varlıklar olduğunu görün.Ayrıca yazarın bi önceki kitabı Etekli İktidarı da bulabilirseniz okuyun.
Bende arkadaş tavsiyesi üzerine okumuştum.Farklı konu arayanlara.......
Kitapta kadınların söyledikleri yalanlar,eşlerini neden, nasıl aldattıkları falan yazıyor ve kitapta direkt açık olarak mesela aldatanın ismini ve konuyu onun ağzından yazmış adam atmasyon değil yani....)
(Ben kadın düşmanı falan değilim ama kadınların yapıklarını okuyunca acaba dedim yani
)
[post=39315]Quoted post[/post]
ben hayır öyle diil demek isterdim,ama malesef
çoğunluk öyle,erkeklerin çoğuda pazarlıklı fakat kadınlar bunu daha dolambaçlı yapabiliyor ve daha zor anlasılabilir,cünkü bana göre erkekler daha net ve düz mantıklı,ama haticeler farklı olsada tüm dünyanın gidisatı bakımından kadın erkek farketmez netice aynı,demek istediğim arkadasa tesekkür ederim kitabı tanıttığı için,bide genel anlamda bayanların ne kadar sinsi oldugunu görün tarzında cümleler etmeyelim derim

cünkü kötü örneklerin cok olması tümden genel anlamda konusmamızı haklı cıkarmaz

ben okumadım ama fırsat bulursam okurum belki
[post=39443]Quoted post[/post]
[/b][/quote]
Bazı bayanların demeyi unutmuşum.....

:
Kızma ablası... :artı: