Rom: Resurrection Remix. V5.5.6Hangi rom ve nasil yaptin aciklar misin hocam ?
Cihaz note 2 mi . Rom dan memnun musunRom: Resurrection Remix. V5.5.6
Launcher : nova
Simgeleri de kendim manuel taşıyarak yıldız şeklinde; Masaüstü ızgara sayısını arttırıp simgelerin satır üstlerine daha fazla gelmesini sağlayarak yaptım.
Ayni romu kullaniyoruz ama ben kendi launcherini seviyorum hangi telefon olursa olsun cihaz ney benimki Z1 ? Bide anlatim icin tesekkurler simdi v4a indirim ses kalitesi lazim [emoji4]Rom: Resurrection Remix. V5.5.6
Launcher : nova
Simgeleri de kendim manuel taşıyarak yıldız şeklinde; Masaüstü ızgara sayısını arttırıp simgelerin satır üstlerine daha fazla gelmesini sağlayarak yaptım.
Cihaz s3. Romdan memnunum stabil. Ilk etapta yoğun kullanim sonrası donma yapıyor. Bir ara resette attı sonra oturuyor... ama hep dile getirdim cm tabanina bi türlü isinamadim...Cihaz note 2 mi . Rom dan memnun musun
Cihaz s3...Ayni romu kullaniyoruz ama ben kendi launcherini seviyorum hangi telefon olursa olsun cihaz ney benimki Z1 ? Bide anlatim icin tesekkurler simdi v4a indirim ses kalitesi lazim [emoji4]
İCON TEMA ADI NE ACABA
anladım eyvallah kardeşCm12.1'in h2os temasının iconları
Resim ?General Mobile 4G dual
Apk ile sunduğu sitesi var adamların sen niye para verdinki
İlauncher 8 TL para verip aldım
İcon pack vopor 2 TL de ona verdim
Cihaz s6

Reklam çıkıyor uyuz bişey sen dene istersen apk siniApk ile sunduğu sitesi var adamların sen niye para verdinki![]()