SagolasınHayırlı olsun iyi günlerde kullan. :-)
)Telefon modeli ne ?
Çok boş uygulamalar var amaNote 3, TSF Shell Prime Launcher, Lolipop Icon Theme

Ne anlam da? Hangi uygulamalar boş?Çok boş uygulamalar var ama![]()
Batarya programları rootlarsında tasarrufu sadece greenify ve işlemci gücü düşürerek yaparsın yada note 3 e note 4 rom feln at ultra tasarruf portla felan daha iyi olur.
Ben hiç birini kullanmıyorum kalibre için sarjı fulle battery.bin mi ne diye dosya var onu sil kalibre et root iyi bişey aslındada z1 e atmıycam android m de alcak galibaOnlardan bir tanesi sadece tasarruf uygulaması oda Qualcom Snapdragon işlemciler için yapmış olduğu bir yazılım. Diğer ikisi batarya calibre fix etmek için kullandım bir defa Note 3 başlığından almıştım XDA da. Grenify uygulamasının normal de pro versiyonunu aldım ama Xposed pek sağlıklı çalışmadığı için kullanmıyorum. Hali hazırda da Costum ROM kullanıyorum. Onda UPSM Mod ve Gri toplama var. Yoksa pil tasarruf uygulamalarına inanan biri değilim. Kaldı ki Grenify bile tasarruf etmiyor. Yine Qualcom Snapdragon firmasının kendi işlemcisi için yaptığı az buçukta olsa faydalı.

Ben hiç birini kullanmıyorum kalibre için sarjı fulle battery.bin mi ne diye dosya var onu sil kalibre et root iyi bişey aslındada z1 e atmıycam android m de alcak galiba![]()
C6903 snapdragon galiba ben yüklemem ya kendisindeki tasarruf modu battery uygulamasıyla aynı gerek yok staminayıda acıyorum 4 5 saat ekran süresi alıyorum iyi telefon m nin deneme sürümü z1 e cıkmıs ama yüklemem telefonu resetle ne et riske atmam nexus 5 im vardı özledim lanBatterystats.bin dosyasını diyorsunuz. Root olmayan telefon yarım telefondur☺ Bizimkine vermezler galiba M sürümünü. Ben de ki N9005 modeli bir ihtimal buna verebilirler belki. Uluslararası pazar da bu cihaz çok öne çıkmıştı.
Qualcom Snapdragon işlemcide için programı faydalı eğer cihazınız daki işlemci Snapdragon ise tavsiye ederim.
saniyede rom atıypdum multiromda var 10 rom yükle 10 nuna geçiş yap
z1ede var aslında rom atarsam yüklerim beşki cm 12 pac rom pa cdroid carbon du romları çok iyi aslında ama rootsuzda iş görüyor bide üstad benim konum var xposed keylogger okumanda fayda var telefonunu kırcalayan olursa bak yinedi bi
cok uzuz oldu jsjsDoğru sizin cihaz da öyle bir özellik var. Galiba Xposed de PowerNap var. O özelliğin uyarlanmış hali. Bir ara bakarım konuya. Bahsettiğiniz romları ben de kullandım. Güzel romlar ama bir türlü stabil olmadan yeni sürüm çıkıyor ve her Android sürümü yükseldiğinde ona geçtikleri için adam akıllı stabil rom yapamıyorlar yükledikten bir süre sonra şişir kalıyor bu romlar.C6903 snapdragon galiba ben yüklemem ya kendisindeki tasarruf modu battery uygulamasıyla aynı gerek yok staminayıda acıyorum 4 5 saat ekran süresi alıyorum iyi telefon m nin deneme sürümü z1 e cıkmıs ama yüklemem telefonu resetle ne et riske atmam nexus 5 im vardı özledim lansaniyede rom atıypdum multiromda var 10 rom yükle 10 nuna geçiş yap
z1ede var aslında rom atarsam yüklerim beşki cm 12 pac rom pa cdroid carbon du romları çok iyi aslında ama rootsuzda iş görüyor bide üstad benim konum var xposed keylogger okumanda fayda var telefonunu kırcalayan olursa bak yinedi bi
cok uzuz oldu jsjs
Orası öylede final sürümleride oluyor en stabilleri ama rom felan atmam artık sony arayüzü nexus 5 gibi bildirim cubugu felan nexusun üretimi durmasa alıcaktımda bitmiş işte en iyisi stock rom kullan bosver root rom felan sony bide screen recorder atmıs lollipopaDoğru sizin cihaz da öyle bir özellik var. Galiba Xposed de PowerNap var. O özelliğin uyarlanmış hali. Bir ara bakarım konuya. Bahsettiğiniz romları ben de kullandım. Güzel romlar ama bir türlü stabil olmadan yeni sürüm çıkıyor ve her Android sürümü yükseldiğinde ona geçtikleri için adam akıllı stabil rom yapamıyorlar yükledikten bir süre sonra şişir kalıyor bu romlar.

Orası öylede final sürümleride oluyor en stabilleri ama rom felan atmam artık sony arayüzü nexus 5 gibi bildirim cubugu felan nexusun üretimi durmasa alıcaktımda bitmiş işte en iyisi stock rom kullan bosver root rom felan sony bide screen recorder atmıs lollipopa![]()
Senin zevkin ben rootlamam artık her zaman kendi sürümü daha iyi romlar hep buglu geneliStock ROM tabanlı Costum ROM kullanıyorum genel de çok stabil oluyorlar ve eklenen özellikler ile Kişiselleştirilebilir de üst seviyede oluyor. Şu anda kullandığım romdan ekran videosu, ses kaydı gibi özellikler eklenmiş çokta güzel olmuş. CM, Carbon, CrDroid, Pac gibi romlardan vazgeçeli çok oldu.