Zedge programıyla Touchwız ıkonlarını değiştirdim.Temayla duvar kağıdı uymamış bence.Siyahımsı temalar kullanırsan tam uyumlu olur.[emoji106] [emoji4]

Biliyorum hocam.Root varsa xposed da modüller var onlarla değişirsiniz demek istedim.Stock arayüzü belli [emoji2]Zedge programıyla Touchwız ıkonlarını değiştirdim.
Tema yok![]()
Root romdan sıkıldığım için stocku rootsuz kullanıyorum 15 gündürBiliyorum hocam.Root varsa xposed da modüller var onlarla değişirsiniz demek istedim.Stock arayüzü belli [emoji2]
Baba yorgun [emoji106] [emoji4]Root romdan sıkıldığım için stocku rootsuz kullanıyorum 15 gündür
Stocka root mu atsam acaba yaBaba yorgun [emoji106] [emoji4]

Knox u ağlattın be rahat bırak garibanıStocka root mu atsam acaba ya![]()
Knox u ağlattın be rahat bırak garibanı
root atsam xposed ve modül kurmadan yapamam neyse kalsın böyleGazi veriyon bana nostalji yapcam ace yi alacam elime gene [emoji28] [emoji28]root atsam xposed ve modül kurmadan yapamam neyse kalsın böyle
Cihaz?En rahatı Stock+Rootsuz niye kurcalıyorsunuz anlamıyorum ya![]()
Root işi çok yayıldı ya insana gaz geliyo yapıyo bi an duramıyo kimse [emoji106]En rahatı Stock+Rootsuz niye kurcalıyorsunuz anlamıyorum ya![]()
Hayatımda yapmadımRoot işi çok yayıldı ya insana gaz geliyo yapıyo bi an duramıyo kimse [emoji106]

Sana uğramamış o kafalar sen garantici kafasına sahipsin değerini bilHayatımda yapmadım![]()
En rahatı Stock+Rootsuz niye kurcalıyorsunuz anlamıyorum ya![]()

Motorola Moto G zaten bu cihazın amacı sade olması.O yüzden işim olmaz.Ayrıca bunlar biraz uğraştırıyor.+ olarak Motorola Teknik Servisi muhteşem bir sorunda para iadesi yapmaya bile gidiyor.O yüzden teknik servislede kötü olmak istemiyorumCihaz?

Halil sezai mod onRootsuz da kullanılıyor ama bazen bir uygulama görüyorsun ve o malum engel çıkıveriyor önüne![]()
Aynen ya burada o kadar çok hack paylaşımı yapılıyorki.Yöntem=BluestackRootsuz da kullanılıyor ama bazen bir uygulama görüyorsun ve o malum engel çıkıveriyor önüne![]()

Bir cihazla uğraşınca her zaman bir şey çıkar.Bu kafadayım ben.Sana uğramamış o kafalar sen garantici kafasına sahipsin değerini bil
.Belkide cihazımdan dolayıAynen ya burada o kadar çok hack paylaşımı yapılıyorki.Yöntem=Bluestack
Bir cihazla uğraşınca her zaman bir şey çıkar.Bu kafadayım ben..Belkide cihazımdan dolayı