hava durumunuda s6 yaptık :) Orjinal s6 touchwiz de bulsan tam olacak
csbaz Üye onurcngzhn34' Alıntı: hava durumunuda s6 yaptık Genişletmek için tıkla ... Orjinal s6 touchwiz de bulsan tam olacak
onurcngzhn34' Alıntı: hava durumunuda s6 yaptık Genişletmek için tıkla ... Orjinal s6 touchwiz de bulsan tam olacak
onurcngzhn34 Üye csbaz' Alıntı: Orjinal s6 touchwiz de bulsan tam olacak Genişletmek için tıkla ... kullandığım touchwiz zaten note 4 den port edilmiş üstünede s6 tema yükledim aynı şuan
csbaz' Alıntı: Orjinal s6 touchwiz de bulsan tam olacak Genişletmek için tıkla ... kullandığım touchwiz zaten note 4 den port edilmiş üstünede s6 tema yükledim aynı şuan
csbaz Üye onurcngzhn34' Alıntı: kullandığım touchwiz zaten note 4 den port edilmiş üstünede s6 tema yükledim aynı şuan Genişletmek için tıkla ... Tam değil.geçişler ve ikon büyüklükleri ws.
onurcngzhn34' Alıntı: kullandığım touchwiz zaten note 4 den port edilmiş üstünede s6 tema yükledim aynı şuan Genişletmek için tıkla ... Tam değil.geçişler ve ikon büyüklükleri ws.
onurcngzhn34 Üye csbaz' Alıntı: Tam değil.geçişler ve ikon büyüklükleri ws. Genişletmek için tıkla ... o olmazsa normali var ya bende zaten pek beğenmedim s6 nin ikonlarıni
csbaz' Alıntı: Tam değil.geçişler ve ikon büyüklükleri ws. Genişletmek için tıkla ... o olmazsa normali var ya bende zaten pek beğenmedim s6 nin ikonlarıni
Karavelaa Üye onurcngzhn34' Alıntı: telefon evrim geçirdi resmen Genişletmek için tıkla ... Daha önce paylaştığınla bunun arasındaki fark ne?
onurcngzhn34' Alıntı: telefon evrim geçirdi resmen Genişletmek için tıkla ... Daha önce paylaştığınla bunun arasındaki fark ne?
onurcngzhn34 Üye keşke alıntı yapmasaydın çok yer kaplıyor. kendi mesajimi sildim.ek özellik olarak saat widgetinin değişmesi ve 1-2 tane daha özellik
keşke alıntı yapmasaydın çok yer kaplıyor. kendi mesajimi sildim.ek özellik olarak saat widgetinin değişmesi ve 1-2 tane daha özellik
parberk99 Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bahadir_fb Üye csbaz' Alıntı: kendi resmimi koyunca ve widgetleri kaldırınca bir garip oldu sanki [emoji28] [emoji28] Genişletmek için tıkla ... Arka plan siyah olsa daha iyi olabilir kty' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Şimdiye kadar gördüğüm en kötü ekranlar diyebilirim
csbaz' Alıntı: kendi resmimi koyunca ve widgetleri kaldırınca bir garip oldu sanki [emoji28] [emoji28] Genişletmek için tıkla ... Arka plan siyah olsa daha iyi olabilir kty' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Şimdiye kadar gördüğüm en kötü ekranlar diyebilirim