Herkes Kendi Kişiselleştirdiği Arayüz Stilini Paylaşsın !
TeknoÖmer Üye Joker' Alıntı: Romun kendi wallpaper'ıydı.Şuan başka bir rom kullanıyorum elimde yok malesef Genişletmek için tıkla ... Sıkıntı yok hocam.
Joker' Alıntı: Romun kendi wallpaper'ıydı.Şuan başka bir rom kullanıyorum elimde yok malesef Genişletmek için tıkla ... Sıkıntı yok hocam.
smh60 Üye Bahadir_fb' Alıntı: Ikonlar güzel ama boyutunu biraz daha ufaltsan ekranda daha iyi durabilirdi Genişletmek için tıkla ... Büyük alışmışım ya ben
Bahadir_fb' Alıntı: Ikonlar güzel ama boyutunu biraz daha ufaltsan ekranda daha iyi durabilirdi Genişletmek için tıkla ... Büyük alışmışım ya ben
smh60 Üye Joker' Alıntı: İkonların adı neydi ? Her seferinde indireceğim diyorum unutuyorum Genişletmek için tıkla ... OctaUI icon pack wallpaper da içinde olması lazım
Joker' Alıntı: İkonların adı neydi ? Her seferinde indireceğim diyorum unutuyorum Genişletmek için tıkla ... OctaUI icon pack wallpaper da içinde olması lazım
Joker Emekli Yönetici smh60' Alıntı: OctaUI icon pack wallpaper da içinde olması lazım Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
smh60' Alıntı: OctaUI icon pack wallpaper da içinde olması lazım Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler