Herkes Kendi Kişiselleştirdiği Arayüz Stilini Paylaşsın !

Sponsorlu Bağlantılar

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

Joker

Joker

Emekli Yönetici

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer ve Bahadir_fb
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
En güzel ikon paketi size göre hangisi yazarmsnz? Teşekkürler. Birde ben go launcher ı kurdukta sonra üst bar ana menüdeyeken siyah gözüküyor halbuki tw launcherda şeffaftı bunu nasıl tekrar şeffaf yapabilirim?. Birde asagida okla gösterdiğim ikonu nasıl başka görünüme değiştirebilirim? Teşekkürler :)

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Hocam arkaplanı atabilir misiniz?

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
En güzel ikon paketi size göre hangisi yazarmsnz? Teşekkürler. Birde ben go launcher ı kurdukta sonra üst bar ana menüdeyeken siyah gözüküyor halbuki tw launcherda şeffaftı bunu nasıl tekrar şeffaf yapabilirim?. Birde asagida okla gösterdiğim ikonu nasıl başka görünüme değiştirebilirim? Teşekkürler :)

Menu ikonunun üzerine basılı tut yerini değiştir tikla ikon sec ;)
Statusbar icin ayarlarda secenek vardi diye hatırlıyorum ama simdi bulamadım nedense :)

enes0506

enes0506

Üye
indiridigim apk yi açtığımda kur tusuna basamiyorum yardım edin

Kontrol

Kontrol

Üye
Bu da benim note 2 den.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve Anil-D
Joker

Joker

Emekli Yönetici

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb ve smh60
TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Arka plan derken duvar kağıdını mı istiyorsun? Nasıl yaptığımı soruyorsan screen maker adlı uygulama ile yaptım.
Hocam duvar kağıdını dedim, burada Screen Maker uygulamasıyla telefon şeklinde ilk resim atan kişi benim. :D

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Hocam duvar kağıdını dedim, burada Screen Maker uygulamasıyla telefon şeklinde ilk resim atan kişi benim. :D
Romun kendi wallpaper'ıydı.Şuan başka bir rom kullanıyorum elimde yok malesef :)

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer
smh60

smh60

Üye

Üst Alt