Amaç görsel değişimi sergilemek degilmi?
Yani cihazdaki her bildirim paylaşılacakmi mantık yanlış degilmi sencede?
Mesaj panelinide paylassaydin o zaman rehber, cihaz bilgisi bu nasil bir mantık?
Senin uygulama yuklerken aldigin bildirimi kim ne yapsın?
Fazla cafcaflı olmuş ustanasıl olmuş@Bahadir_fb @sLeepLe

ben sevdim bence uyumlu oldu çoğu yeriFazla cafcaflı olmuş usta![]()

normal sony nin klavyesini kullanıyomsony yapıyo başka klavye ye gerek yok
ama eski telde favorim buydu küçük boyutlu tr karakterli ve bi sürü güzel teması var tavsiye ederim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
en iyisi bence, çok rahat 
aynen sony nin en sevdiğim özelliklerinden biri tr klavye artı özellikleride gayet iyi diğerlerinde de aynımı bilmiyorum ama Z2 de 3 farklı tema yapmışlar tabi ben her zaman ki gibi siyah ı kullanıyorumBende sony yok ama en başından beri xperia klavye kullanıyorumen iyisi bence, çok rahat
![]()

Z2 klavyenin apk dosyası falan varmı sizde bi kaç yerde zip dosyası flashlama gördümaynen sony nin en sevdiğim özelliklerinden biri tr klavye artı özellikleride gayet iyi diğerlerinde de aynımı bilmiyorum ama Z2 de 3 farklı tema yapmışlar tabi ben her zaman ki gibi siyah ı kullanıyorum![]()
yok kardeşim maalesef cihaz rootlu olmadığı için o dosyayı çekemem. ama bi araştır paylaşılmıştır heralde.Z2 klavyenin apk dosyası falan varmı sizde bi kaç yerde zip dosyası flashlama gördüm
aynen sony nin en sevdiğim özelliklerinden biri tr klavye artı özellikleride gayet iyi diğerlerinde de aynımı bilmiyorum ama Z2 de 3 farklı tema yapmışlar tabi ben her zaman ki gibi siyah ı kullanıyorum![]()

Z2 klavyenin apk dosyası falan varmı sizde bi kaç yerde zip dosyası flashlama gördüm
nasıl olmuş@Bahadir_fb @sLeepLe
go launcher kullanıyorum buda go launcher ikon pakedi kardeşim.iconları nasıl yaptınız? ayrı app mi yoksa kendi iconu mudur?
Her zamanki gibi ekranlara baska bir boyut katmissinnasıl olmuş@Bahadir_fb @sLeepLe

buda degisik olmus 
İyi mi kötümü olmuş bu boyut :-) bayanlar nokia daydı :-D android te bayan yok :-) valla ikonlar hoşuma gitti duvarkağıdının mavi açık renk olması biraz cafcaflı gösterdi koyu olsaydı biraz daha oturaklı görünürdü :-DHer zamanki gibi ekranlara baska bir boyut katmissin
Senin ekranlarda bayanlara alismistikbuda degisik olmus
![]()
symbianda da bi kere böyle ekranları yan yana koyup paylaşmıştın o geldi aklımanasıl olmuş@Bahadir_fb @sLeepLe
güzel olmuşlar ama dediğim gibi benim favori ikonlarım o sana söylediklerim ismini unuttum ios7 ikonlarına benzeyenler
eline sağlık 
he ya orda da yapıyodum ama böle göze daha çok hoş geliyosymbianda da bi kere böyle ekranları yan yana koyup paylaşmıştın o geldi aklımagüzel olmuşlar ama dediğim gibi benim favori ikonlarım o sana söylediklerim ismini unuttum ios7 ikonlarına benzeyenler
eline sağlık
![]()
evet o sette güzel ama herşeye rağmen benim favori crycle
teşekkür ederim. sende al gari alcasan senide görek burada 
Güzel olmus tabikiİyi mi kötümü olmuş bu boyut :-) bayanlar nokia daydı :-D android te bayan yok :-) valla ikonlar hoşuma gitti duvarkağıdının mavi açık renk olması biraz cafcaflı gösterdi koyu olsaydı biraz daha oturaklı görünürdü :-D