Herkes Kendi Kişiselleştirdiği Arayüz Stilini Paylaşsın !

Sponsorlu Bağlantılar

gıwıliler

gıwıliler

Üye
Anlama anlamanı beklemem

najanaja

najanaja

Üye
beyler sakin tartışmaya girmeyelim :nono: alt tarafı ekran paylaşıyoruz artı gıwılier kardeşim yanlış anlama ama uslubün pek hoş değil konuşmalarınla karşındakini kışkırtıyosun.

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
gıwıliler

gıwıliler

Üye
Demek istediğimı anlamıyor hacı deli oluyom. Rom bu sekilde değildi ben kısılestırdim diyorum

Türe

Türe

Üye
Amaç görsel değişimi sergilemek degilmi?
Yani cihazdaki her bildirim paylaşılacakmi mantık yanlış degilmi sencede?

Mesaj panelinide paylassaydin o zaman rehber, cihaz bilgisi bu nasil bir mantık?
Senin uygulama yuklerken aldigin bildirimi kim ne yapsın?

Bu kadar uzatmana ne gerek var ? Paylaşmak istemiş ve paylaşmış.

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
nasıl olmuş :islik @Bahadir_fb @sLeepLe

• Beğen
Tepkiler: nev2000, Anil-D, sLeepLe ve 1 kişi daha
Invoke

Invoke

Üye
normal sony nin klavyesini kullanıyom :D sony yapıyo başka klavye ye gerek yok :) ama eski telde favorim buydu küçük boyutlu tr karakterli ve bi sürü güzel teması var tavsiye ederim :oke:

Bende sony yok ama en başından beri xperia klavye kullanıyorum :D en iyisi bence, çok rahat :D

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
Bende sony yok ama en başından beri xperia klavye kullanıyorum :D en iyisi bence, çok rahat :D
aynen sony nin en sevdiğim özelliklerinden biri tr klavye artı özellikleride gayet iyi diğerlerinde de aynımı bilmiyorum ama Z2 de 3 farklı tema yapmışlar tabi ben her zaman ki gibi siyah ı kullanıyorum :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke
dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
aynen sony nin en sevdiğim özelliklerinden biri tr klavye artı özellikleride gayet iyi diğerlerinde de aynımı bilmiyorum ama Z2 de 3 farklı tema yapmışlar tabi ben her zaman ki gibi siyah ı kullanıyorum :D
Z2 klavyenin apk dosyası falan varmı sizde bi kaç yerde zip dosyası flashlama gördüm

najanaja

najanaja

Üye
Z2 klavyenin apk dosyası falan varmı sizde bi kaç yerde zip dosyası flashlama gördüm
yok kardeşim maalesef cihaz rootlu olmadığı için o dosyayı çekemem. ama bi araştır paylaşılmıştır heralde.

Invoke

Invoke

Üye

Ben beyaz kullanıyorum uzun zamandır. :D

.apk olarak kuramazsın. Cwmden flashlaman lazım. Paylaşmıştım, forumda mevcut.

• Beğen
dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Tmm sağolun bi araştırayım

najanaja

najanaja

Üye
Her zamanki gibi ekranlara baska bir boyut katmissin :)
Senin ekranlarda bayanlara alismistik :D buda degisik olmus :)
İyi mi kötümü olmuş bu boyut :-) bayanlar nokia daydı :-D android te bayan yok :-) valla ikonlar hoşuma gitti duvarkağıdının mavi açık renk olması biraz cafcaflı gösterdi koyu olsaydı biraz daha oturaklı görünürdü :-D

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye
nasıl olmuş :islik @Bahadir_fb @sLeepLe

symbianda da bi kere böyle ekranları yan yana koyup paylaşmıştın o geldi aklıma :D güzel olmuşlar ama dediğim gibi benim favori ikonlarım o sana söylediklerim ismini unuttum ios7 ikonlarına benzeyenler :D eline sağlık :oke:

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb ve najanaja
najanaja

najanaja

Üye
symbianda da bi kere böyle ekranları yan yana koyup paylaşmıştın o geldi aklıma :D güzel olmuşlar ama dediğim gibi benim favori ikonlarım o sana söylediklerim ismini unuttum ios7 ikonlarına benzeyenler :D eline sağlık :oke:
he ya orda da yapıyodum ama böle göze daha çok hoş geliyo :D evet o sette güzel ama herşeye rağmen benim favori crycle :D teşekkür ederim. sende al gari alcasan senide görek burada :D

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
İyi mi kötümü olmuş bu boyut :-) bayanlar nokia daydı :-D android te bayan yok :-) valla ikonlar hoşuma gitti duvarkağıdının mavi açık renk olması biraz cafcaflı gösterdi koyu olsaydı biraz daha oturaklı görünürdü :-D
Güzel olmus tabiki :)
Widgetlerde ekrana yakismis :)
Aslinda her ekrana ayri duvar kagidi atayabilseydik guzel olurdu :)

• Beğen

Üst Alt