Herkes Kendi Kişiselleştirdiği Arayüz Stilini Paylaşsın !

Sponsorlu Bağlantılar

najanaja

najanaja

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
cıvıl cıvıl olmuş :D ikonlar fena deil güzel gibi duruyo butona benziyo ikon setinin adı button falan mı :) hacadurumu saat te güzel. güzel ekranlar olmuş :oke:

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
cıvıl cıvıl olmuş :D ikonlar fena deil güzel gibi duruyo butona benziyo ikon setinin adı button falan mı :) hacadurumu saat te güzel. güzel ekranlar olmuş :oke:
Evet bu ekran hoşuma gitti temanin ismi rcade
Duvar kagidinida symbiandayken kullanmistim dün önüme cikti yine :)

Zooperde iyiymis ramde yemiyor arada ufak değişiklikler yapıyorum widgette guzel oluyor :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
İlk defa yanlış yazmışım hava diceme haca olmuş :-D bende uccw ye geçtim :-D bikaç hoşuma giden skin gördüm ikon pakedinin içinde uccw için ikonla uyumlu saatte varmış hadi bi deniyim dedim :-) şimdilik iyi pili pek etkilemiyo.

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
İlk defa yanlış yazmışım hava diceme haca olmuş :-D bende uccw ye geçtim :-D bikaç hoşuma giden skin gördüm ikon pakedinin içinde uccw için ikonla uyumlu saatte varmış hadi bi deniyim dedim :-) şimdilik iyi pili pek etkilemiyo.
Klavyede sorun olabilir :D
Sende beni zoopere geçirdin kendin uccw ye geciyon :)
Bende özenti hastalığı var bende geçiyorum uccw ye :ehe

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
Klavyede sorun olabilir :D
Sende beni zoopere geçirdin kendin uccw ye geciyon :)
Bende özenti hastalığı var bende geçiyorum uccw ye :ehe
ne gibi sorun? valla herşey gayet normal çalışıyo :) napayım bikaç güzel skin görüyom canım çekiyo bende yüklüyom :D öğlenden beri uygun duvarkağıdı arıyom en sonunda buldum :D ekranları bi düzenliyim eklerim :oke:

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
ne gibi sorun? valla herşey gayet normal çalışıyo :) napayım bikaç güzel skin görüyom canım çekiyo bende yüklüyom :D öğlenden beri uygun duvarkağıdı arıyom en sonunda buldum :D ekranları bi düzenliyim eklerim :oke:
Senin klavye nasil ekran eklerken klavyeyide koyuversene :)
Bu arada A.I.type klavye kullandinmi hic benim favorim kullanımı rahat :)

• Beğen
gıwıliler

gıwıliler

Üye

Android L Cm11 Theme
Miniogen Icon Pack

Invoke

Invoke

Üye

gıwıliler

gıwıliler

Üye
Status barına ne oldu hacı [emoji2]

Invoke

Invoke

Üye
Sakladım. :D

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye

Android L Cm11 Theme
Miniogen Icon Pack

Amac ana ekranlarımızı düzenleyip paylaşmak ama sen sanki kullandığın romun reklamını yapmak için ekran paylasmissin :)
Başlık dikkatini çekmedimi hiç?

gıwıliler

gıwıliler

Üye
Amac ana ekranlarımızı düzenleyip paylaşmak ama sen sanki kullandığın romun reklamını yapmak için ekran paylasmissin :)
Başlık dikkatini çekmedimi hiç?
Kullandığım romun bu görüntüyle alakası yok kısılestıren benim ee bu da bi arayuz

Invoke

Invoke

Üye
Reklam mı? :eek:
Başlıkta ana ekran değil, arayüz yazıyor. :D

• Beğen
Tepkiler: Türe
Invoke

Invoke

Üye
Sen de abartmışsın :eek:

najanaja

najanaja

Üye
Senin klavye nasil ekran eklerken klavyeyide koyuversene :)
Bu arada A.I.type klavye kullandinmi hic benim favorim kullanımı rahat :)
normal sony nin klavyesini kullanıyom :D sony yapıyo başka klavye ye gerek yok :) ama eski telde favorim buydu küçük boyutlu tr karakterli ve bi sürü güzel teması var tavsiye ederim :oke:

• Beğen

Üst Alt