...
soldierman Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Son düzenleme: 15 Tem 2014
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
RealSchule Üye smh60' Alıntı: İkon paketinin adını alabilirmiyim Genişletmek için tıkla ... tabi adaş. Moonshine
smh60 Üye RealSchule' Alıntı: tabi adaş. Moonshine Genişletmek için tıkla ... Emin misin kurdum ikonlar yuvarlak bile degil
RealSchule' Alıntı: tabi adaş. Moonshine Genişletmek için tıkla ... Emin misin kurdum ikonlar yuvarlak bile degil
smh60 Üye RealSchule' Alıntı: tabi adaş. Moonshine Genişletmek için tıkla ... Emin misin kurdum ikonlar yuvarlak bile degil
RealSchule' Alıntı: tabi adaş. Moonshine Genişletmek için tıkla ... Emin misin kurdum ikonlar yuvarlak bile degil
RealSchule Üye smh60' Alıntı: Tamam şimdi anladım karma yapmışsın Genişletmek için tıkla ... evet hocam. karıştırmışım. bu aralar baya rom ve launcher kurdum, ondandır Elun ve Moonshine ile karma bişeyler yaptıydım
smh60' Alıntı: Tamam şimdi anladım karma yapmışsın Genişletmek için tıkla ... evet hocam. karıştırmışım. bu aralar baya rom ve launcher kurdum, ondandır Elun ve Moonshine ile karma bişeyler yaptıydım
KayraBey Üye virus19' Alıntı: Hava durumu widgeti nedir acaba Genişletmek için tıkla ... Xwidget dene...
szqn55 Üye abi bu hangi launcher hangi widget aynısını yapıcam da [/QUOTE]abi bu hangi wideget hangi launcher aymısıı yapıcam da
abi bu hangi launcher hangi widget aynısını yapıcam da [/QUOTE]abi bu hangi wideget hangi launcher aymısıı yapıcam da
RealSchule Üye szqn55' Alıntı: abi bu hangi launcher hangi widget aynısını yapıcam da Genişletmek için tıkla ... Nova Launcher Prime Elun Icons & Moonshine Icons Chronus Weather Widget
szqn55' Alıntı: abi bu hangi launcher hangi widget aynısını yapıcam da Genişletmek için tıkla ... Nova Launcher Prime Elun Icons & Moonshine Icons Chronus Weather Widget