...
Tr_SERGEN Üye -qarapapaq-' Alıntı: Note 3'ün bütün şekli gitmiş. O.o Genişletmek için tıkla ... Değişiklik yaptım sıkıldım touchwizden
-qarapapaq-' Alıntı: Note 3'ün bütün şekli gitmiş. O.o Genişletmek için tıkla ... Değişiklik yaptım sıkıldım touchwizden
Anil-D Üye Siycey' Alıntı: Buda benim şaheser Genişletmek için tıkla ... Resimleri nasil birlestirdin ve acilmaz morugu nasil yazdin
Siycey' Alıntı: Buda benim şaheser Genişletmek için tıkla ... Resimleri nasil birlestirdin ve acilmaz morugu nasil yazdin
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap Anil-D' Alıntı: Resimleri nasil birlestirdin ve acilmaz morugu nasil yazdin Genişletmek için tıkla ... Resimleri pc de photoscape ile birleştirdim açılmaz moruk ayarlarda ekranı kilitlede kişisel mesaj diye bi yer var ordan yazılıyor
Anil-D' Alıntı: Resimleri nasil birlestirdin ve acilmaz morugu nasil yazdin Genişletmek için tıkla ... Resimleri pc de photoscape ile birleştirdim açılmaz moruk ayarlarda ekranı kilitlede kişisel mesaj diye bi yer var ordan yazılıyor
Anil-D Üye Siycey' Alıntı: Resimleri pc de photoscape ile birleştirdim açılmaz moruk ayarlarda ekranı kilitlede kişisel mesaj diye bi yer var ordan yazılıyor Genişletmek için tıkla ... He bende anil yazan yer
Siycey' Alıntı: Resimleri pc de photoscape ile birleştirdim açılmaz moruk ayarlarda ekranı kilitlede kişisel mesaj diye bi yer var ordan yazılıyor Genişletmek için tıkla ... He bende anil yazan yer