S4 i9500 galiba tel :) ? S3 :)
hamit_95 Üye Senyor Keş' Alıntı: kafa rahat ozaman knox yok Genişletmek için tıkla ... Ayynen öyle kardesim, gelmesin sakın
Senyor Keş' Alıntı: kafa rahat ozaman knox yok Genişletmek için tıkla ... Ayynen öyle kardesim, gelmesin sakın
Senyor Keş Kapalı Hesap hamit_95' Alıntı: Ayynen öyle kardesim, gelmesin sakın Genişletmek için tıkla ... bizde var. Benim sayaç 1 sıfırlanamiyor her türlü romu kuruyoruz
hamit_95' Alıntı: Ayynen öyle kardesim, gelmesin sakın Genişletmek için tıkla ... bizde var. Benim sayaç 1 sıfırlanamiyor her türlü romu kuruyoruz
emrullah.1 Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Şimdi oldumu? Kusura bakma ama bu hangi launcher veya program frame work Genişletmek için tıkla ... Kusura bakma ama bu hangi launcherveya pprogram framewwork="~N.A.W.Y~, post: 5393999, member: 434502"]Şimdi oldumu? [/QUOTE] Kusyra
~N.A.W.Y~' Alıntı: Şimdi oldumu? Kusura bakma ama bu hangi launcher veya program frame work Genişletmek için tıkla ... Kusura bakma ama bu hangi launcherveya pprogram framewwork="~N.A.W.Y~, post: 5393999, member: 434502"]Şimdi oldumu? [/QUOTE] Kusyra
Türe Üye hamit_95' Alıntı: Her gün rom değiştirdiğim için boyle oluyor Genişletmek için tıkla ... Jokerli duvar kağıdını paylaşır mısın ?
hamit_95' Alıntı: Her gün rom değiştirdiğim için boyle oluyor Genişletmek için tıkla ... Jokerli duvar kağıdını paylaşır mısın ?
Türe Üye Joker' Alıntı: Buyur kardeşim @Türe Genişletmek için tıkla ... Aa burak senin miydi o ya görmedim kusura bakma
Joker' Alıntı: Buyur kardeşim @Türe Genişletmek için tıkla ... Aa burak senin miydi o ya görmedim kusura bakma
Joker Emekli Yönetici Türe' Alıntı: Aa burak senin miydi o ya görmedim kusura bakma Genişletmek için tıkla ... Yok ben paylaşmadım onu da Joker deyince paylaşayım dedim güle güle kullan kardeşim
Türe' Alıntı: Aa burak senin miydi o ya görmedim kusura bakma Genişletmek için tıkla ... Yok ben paylaşmadım onu da Joker deyince paylaşayım dedim güle güle kullan kardeşim
kiraz.muhammed1 Üye GM Discovery : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
GM Discovery : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız