hocam kullandığınız rom nedir ve sol üstteki batman simgesini nasıl yaptınız

Batification uygulaması.Markette mevcut.hocam kullandığınız rom nedir ve sol üstteki batman simgesini nasıl yaptınız![]()
günleri gösteren ve normal yazı tipinin ismi nedir acaba
-SimiClock
-Zooper
-Simpe Text
-Htc Sense

güzelmisHalvetica system fontu. Zooper widget fontu ise origin light...günleri gösteren ve normal yazı tipinin ismi nedir acaba![]()
VN romwanam xposedle ayar çekilmiş gibi gözüküyorgüzelmis

Rom miui. Batman logosuda operatör logosu wsm tools kullaniyorum xposed sorun çıkartıyor arada. Miui tools modulunden değiştirdim alternatifide vardır mutlakadahocam kullandığınız rom nedir ve sol üstteki batman simgesini nasıl yaptınız![]()

çok teşekkürler hocam gmd stock rom kullanıyorum yaptım ama küçük oldu simge bunu nasıl yapabiliriz acaba :/Batification uygulaması.Markette mevcut.
hmm anladım hocam miui pek sevmiyorum ama logo iyi olmuş gmd stock romda olma imkanı yok sanırım :/Rom miui. Batman logosuda operatör logosu wsm tools kullaniyorum xposed sorun çıkartıyor arada. Miui tools modulunden değiştirdim alternatifide vardır mutlakada![]()
Gmd zaten miui tabanlı değil miydi (:çok teşekkürler hocam gmd stock rom kullanıyorum yaptım ama küçük oldu simge bunu nasıl yapabiliriz acaba :/
hmm anladım hocam miui pek sevmiyorum ama logo iyi olmuş gmd stock romda olma imkanı yok sanırım :/
Oo kanka ozlemisim ahdhaa aynen ya malum butce kisitli olunca :dMoto g mi aldın kardeşim![]()
İyi iyi kurtulmuşsun sendeOo kanka ozlemisim ahdhaa aynen ya malum butce kisitli olunca :d