Çok teşekkür ederim hocamBuyur hocam
Onedio:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
incicaps:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Whatsapp foursquare yazilarinin altindaki yazi tipini cok begendim ismini verir misiniz?Dün akşam bu konuya girdikten sonra eşeğin aklina karpuzu düşürdünüz.
Sabah 06'ya kadar uğraştım simdi uykusuzum.
Yalnız gmail fonksiyonu çalışmıyor -1 gösteriyor onu çözemedim.
Zooper Widget
Coogle zooper skin
Flatee icon set
LG Optimus Lockscreen
Kilit ekranı:
Nova launcher ve apex launcher varbu daha iyi olmuşama bi ikon paketi şart ikonlar basit kalmış
bide bu üst bar sadece rootlamı şeffaf yapılabiliyo?

o kadar zaman harcadım bu ekranlar için tek sölicen bumuŞeffaf olmuş işte.![]()
yok ya bu program o kadar iyi deil şeffaf yapmıyo arkaplana resim koyuyo dikkat ettiysen üstteki hat belli oluyo. ya bu launcherlar şeffaf yapıyoda sürüm istiyo android 4.4 te yapıyo sadece e bende 4.1 var o yüzden işe yaramıyo launcherlar.Xposed-Tinted StatusBar indir açtığın uygulamanın rengine bürünüyor bar. Ana ekranda da ekran kağıdı neyse onu kaplıyor, tam şeffaf.o kadar zaman harcadım bu ekranlar için tek sölicen bumuyok ya bu program o kadar iyi deil şeffaf yapmıyo arkaplana resim koyuyo dikkat ettiysen üstteki hat belli oluyo. ya bu launcherlar şeffaf yapıyoda sürüm istiyo android 4.4 te yapıyo sadece e bende 4.1 var o yüzden işe yaramıyo launcherlar.
Kitkat'la gelen bir özellik ama yazılımla alakalı.Mesela Samsung 4.3'te şeffaflaştırdı.Ama yazılımda yoksa ve root izni varsa gravitybox ile şeffaflaştırılabilirsin.bu daha iyi olmuşama bi ikon paketi şart ikonlar basit kalmış
bide bu üst bar sadece rootlamı şeffaf yapılabiliyo?