Bunuda yeni yaptım biraz sade oldu :pro:
FeLonieS Üye -qarapapaq-' Alıntı: @TheLastWarrior akıyon haa @FeLonieS Hoşmuş launcherin Genişletmek için tıkla ... Yeteneğim yok ki kendi stilimi oluşturayım launcher'ı kullananların uploadladıklarını indirip kendime göre biraz değiştirerek kullanıyorum.
-qarapapaq-' Alıntı: @TheLastWarrior akıyon haa @FeLonieS Hoşmuş launcherin Genişletmek için tıkla ... Yeteneğim yok ki kendi stilimi oluşturayım launcher'ı kullananların uploadladıklarını indirip kendime göre biraz değiştirerek kullanıyorum.
Invoke Üye FeLonieS' Alıntı: Yeteneğim yok ki kendi stilimi oluşturayım launcher'ı kullananların uploadladıklarını indirip kendime göre biraz değiştirerek kullanıyorum. Genişletmek için tıkla ... Bizimkisi de Baştan rom yazmıyoz
FeLonieS' Alıntı: Yeteneğim yok ki kendi stilimi oluşturayım launcher'ı kullananların uploadladıklarını indirip kendime göre biraz değiştirerek kullanıyorum. Genişletmek için tıkla ... Bizimkisi de Baştan rom yazmıyoz
TheLastWarrior Üye -qarapapaq-' Alıntı: @TheLastWarrior akıyon haa @FeLonieS Hoşmuş launcherin Genişletmek için tıkla ...
-qarapapaq-' Alıntı: @TheLastWarrior akıyon haa @FeLonieS Hoşmuş launcherin Genişletmek için tıkla ...
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap İşte Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap -qarapapaq-' Alıntı: Bu ne la bu? @BLooD_ReG Genişletmek için tıkla ... Nesi var
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap -qarapapaq-' Alıntı: Çok şey var hacı, karışık Genişletmek için tıkla ... Yok ya iyi