Buda benim gariban Optimus Black (Zeus rom)
yakupb03 Üye s.ileli' Alıntı: Ultimarom mu Genişletmek için tıkla ... Yok hocam Xperia z ultra artı honami fw 14k skor var şu an
s.ileli' Alıntı: Ultimarom mu Genişletmek için tıkla ... Yok hocam Xperia z ultra artı honami fw 14k skor var şu an
yakupb03 Üye -qarapapaq-' Alıntı: @yakupb03 nasıl yaptın hacı bunu? Gerçi biraz çakma ve dandik duruyor Genişletmek için tıkla ... Dandik mi duruyor animasyonları bile yakaladım hocam daha ne istiyorsun win 8 pro sadece kilit ekranı çin onu da böyle kullanıyorum
-qarapapaq-' Alıntı: @yakupb03 nasıl yaptın hacı bunu? Gerçi biraz çakma ve dandik duruyor Genişletmek için tıkla ... Dandik mi duruyor animasyonları bile yakaladım hocam daha ne istiyorsun win 8 pro sadece kilit ekranı çin onu da böyle kullanıyorum
Invoke Üye yakupb03' Alıntı: Dandik mi duruyor animasyonları bile yakaladım hocam daha ne istiyorsun win 8 pro sadece kilit ekranı çin onu da böyle kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... Nasıl yaptın, peki?
yakupb03' Alıntı: Dandik mi duruyor animasyonları bile yakaladım hocam daha ne istiyorsun win 8 pro sadece kilit ekranı çin onu da böyle kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... Nasıl yaptın, peki?
yakupb03 Üye -qarapapaq-' Alıntı: Nasıl yaptın, peki? Genişletmek için tıkla ... Windows 8 launcer hocam markette var ;-)
-qarapapaq-' Alıntı: Nasıl yaptın, peki? Genişletmek için tıkla ... Windows 8 launcer hocam markette var ;-)