erdemsazak
Üye
dostum forumu takip edemedim.bu neyin arayüzü biraz açıklarmısınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

dostum forumu takip edemedim.bu neyin arayüzü biraz açıklarmısınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Xperia GX launcher
Telefon: Xperia Neo V (Mt11i)
ROM: Xperia Ultimate HD™ 2.0.3
Yazı Fontu: Storopia
Tema: Romun Kendi Teması

Xperia GX launcher![]()

Bu balonlu duvar kagidini nerden bulabilirimmmm
Yazı tipinin apksi var mı ?
Telefon: Xperia Neo V (Mt11i)
ROM: Xperia Ultimate HD™ 2.0.3
Yazı Fontu: Storopia
Tema: Romun Kendi Teması
Yeni tasarım Ri-Ri'li
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
----------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------7
İyisiyle, kötüsüyle tamamı tarafımdan, sıkıntıdan tasarlanmıştır.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şu wallpaperi atar misin ?
Bir de note II kullanıyorum her sayfaya ayri duvar kağıdı yapılabilir mi? (rootsuz)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------7
İyisiyle, kötüsüyle tamamı tarafımdan, sıkıntıdan tasarlanmıştır.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Tasarımlarımdan bir kaç tane daha..

Al Kardeş (:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şu wallpaperi atar misin ?
Bir de note II kullanıyorum her sayfaya ayri duvar kağıdı yapılabilir mi? (rootsuz)