Biraz renkli :) Beğenmedim açıkçası.. Atari oyunlarına benzemiş :ehe
PriZm Üye Dejavuex' Alıntı: Biraz renkli Genişletmek için tıkla ... Beğenmedim açıkçası.. Atari oyunlarına benzemiş
Dejavuex' Alıntı: Biraz renkli Genişletmek için tıkla ... Beğenmedim açıkçası.. Atari oyunlarına benzemiş
Kerim. Üye Galaxy w Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Amaru Shady Üye kerim336' Alıntı: ohoo bu konu burda kotu.android genelde daha iyiydi Genişletmek için tıkla ... Burası daha uygun olduğu için buraya taşındı. - - - Eklendi - - - Yine bayağı mesaj silinmiş burada
kerim336' Alıntı: ohoo bu konu burda kotu.android genelde daha iyiydi Genişletmek için tıkla ... Burası daha uygun olduğu için buraya taşındı. - - - Eklendi - - - Yine bayağı mesaj silinmiş burada
PriZm Üye Bence konunun yeri burası değil.Genel bölümü.burada sadece tema ve launcher için "apk" uygulama paylaşımı yapılması lazım.
Bence konunun yeri burası değil.Genel bölümü.burada sadece tema ve launcher için "apk" uygulama paylaşımı yapılması lazım.
Kerim. Üye buraya girip kimse biseyler paylasmaz.paylasilsa da yorum yapilmaz.buraya giren olmuyo ki cok
Dejavuex Üye Konunun yeri güzelken neden değiştiriliyor ki bu bölüm apk paylaşımları yapılan bir bölüm
Julı Üye shinnizle' Alıntı: Bu da benden: Nova Launcher Prime Jb Clock+ Genişletmek için tıkla ... abi arkaplanı paylaşır mısın çok sade hoşuma gitti
shinnizle' Alıntı: Bu da benden: Nova Launcher Prime Jb Clock+ Genişletmek için tıkla ... abi arkaplanı paylaşır mısın çok sade hoşuma gitti
ferhat67_38 Üye .: MoDeD Xperia arc S :. [video=youtube_share;-VF7038YEwo]http://youtu.be/-VF7038YEwo[/video]