Herkes Kendi Kişiselleştirdiği Arayüz Stilini Paylaşsın !

bLnmz

Üye
Değişiklik iyidir
Kilit Ekranı resmini çekemiyorum.
Ana Ekran:

Ana Ekran 2:

Ana ekran 3:

ka_za

Üye

Baya uğraştırdı ama oldu sanki

Samet.25

Sanki fazla sade olmus gibi
haklisin aslinda hem sadelik hemde sarj yuzunden bole yapmak zorunda kaldim ekrana widget veya acik renk duvar kagidi koyunca sarj ve rame yuk bindiriyo bunuda sevmiyom benim takintimda olabilir tabi bu

Tepkiler: yaren_dede
haklisin aslinda hem sadelik hemde sarj yuzunden bole yapmak zorunda kaldim ekrana widget veya acik renk duvar kagidi koyunca sarj ve rame yuk bindiriyo bunuda sevmiyom benim takintimda olabilir tabi bu

En azindan Koyu renk duvar kagidida kullanabilirdin
Sanki haftada bir elekttik verilen bi köyde yasiyorsun
3310 nun 628 in dili olsada konussa simdi

Tepkiler: Samet.25

Nextman

Emekli Yönetici

Tepkiler: najanaja ve yaren_dede

gocadayi

Üye
son 2014 galaxy s3 arayüzüm

Birinci ve sonuncu ekran dışında menuyu ana ekrana tasimissin klasör yapsan daha hoş durur. Birde resimleri kucuk koydugun icin net gorunmuyor

Tepkiler: gocadayi

najanaja

Üye
budamı themer ? bu çok güzelmiş bak yaw şu proyu bi deneyemicem heralde niye programlarda yazılım sürümü ister ki bu sistem.

Tepkiler: Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
budamı themer ? bu çok güzelmiş bak yaw şu proyu bi deneyemicem heralde niye programlarda yazılım sürümü ister ki bu sistem.
Evet arkadaşım özelleştirmesi çok fazla zaman bulsamda bende editleyecemde iş bitmiyor açıkçası zaman ayıramıyorum.

najanaja

Üye
Evet arkadaşım özelleştirmesi çok fazla zaman bulsamda bende editleyecemde iş bitmiyor açıkçası zaman ayıramıyorum.
zaten adminlik kolay iş değil zamanının çoğunu burda harcıyosundur bi süre sonra illaki insanın beyni sulanmaya başlar o zamanda vaktin olsa bile bunların başına geçesin gelmez heralde en azından ben senin yerinde olsaydım bu durumda olurdum

Nextman

Emekli Yönetici
Yok hayır rütbe yada görev değil ,çalıştığım sektör çok yoğun

najanaja

Üye
Yok hayır rütbe yada görev değil ,çalıştığım sektör çok yoğun
anladım işin o kısmı aklıma gelmedi ama yinede sitede adminlik yapmanında etkisi oluyodur ne kadar yok mok desende bence illaki kafa dağılıyodur bazan walla benim kafa dinç de vücut pert oluyo akşama kadar benimkide bendenen yorucu iş

Tepkiler: Nextman

Bu resimdeki panelin gorunumunu manuel olarakmi duzenledin yoksa kullandigin yazilimdami mevcut