najanaja Üye yakupb03' Alıntı: Tamam hocam gerek kalmadı teşekkür ettim emeğine yüreğine sağlık. Eyw ;-) Genişletmek için tıkla ... Rica ederim kardeşim güle güle kullan ekran güzel olmuş: ) resimde gerçekten güzelmiş hem pc de hem tablette güzel duruyo: )
yakupb03' Alıntı: Tamam hocam gerek kalmadı teşekkür ettim emeğine yüreğine sağlık. Eyw ;-) Genişletmek için tıkla ... Rica ederim kardeşim güle güle kullan ekran güzel olmuş: ) resimde gerçekten güzelmiş hem pc de hem tablette güzel duruyo: )
Pianist07 Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Ben neden yaratıcı şeyler çkaramyorum Genişletmek için tıkla ... Bence çok hoş. Duvar kağıdını paylaşabilir misin?
Sukut-u Hayal' Alıntı: Ben neden yaratıcı şeyler çkaramyorum Genişletmek için tıkla ... Bence çok hoş. Duvar kağıdını paylaşabilir misin?
UpOneTR Üye Pianist07' Alıntı: Bence çok hoş. Duvar kağıdını paylaşabilir misin? Genişletmek için tıkla ... cm10.1 da bi tane tema yuklemistim onla gelmisti ya temanin adini hatrlamuyorum
Pianist07' Alıntı: Bence çok hoş. Duvar kağıdını paylaşabilir misin? Genişletmek için tıkla ... cm10.1 da bi tane tema yuklemistim onla gelmisti ya temanin adini hatrlamuyorum
UpOneTR Üye Pianist07' Alıntı: Bence çok hoş. Duvar kağıdını paylaşabilir misin? Genişletmek için tıkla ... mixer cm9/cm10 thema diye biseydi
Pianist07' Alıntı: Bence çok hoş. Duvar kağıdını paylaşabilir misin? Genişletmek için tıkla ... mixer cm9/cm10 thema diye biseydi
najanaja Üye Pianist07' Alıntı: Bence çok hoş. Duvar kağıdını paylaşabilir misin? Genişletmek için tıkla ... buyur kardeşim sadece bu boyutta bulabildim 512X512 umarım işini görür
Pianist07' Alıntı: Bence çok hoş. Duvar kağıdını paylaşabilir misin? Genişletmek için tıkla ... buyur kardeşim sadece bu boyutta bulabildim 512X512 umarım işini görür
ka_za Üye Tolga3521' Alıntı: Kilit Ekranı Uygulaması adı ne acaba ? Genişletmek için tıkla ... Dodol locker
Pianist07 Üye najanaja' Alıntı: buyur kardeşim sadece bu boyutta bulabildim 512X512 umarım işini görür Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim
najanaja' Alıntı: buyur kardeşim sadece bu boyutta bulabildim 512X512 umarım işini görür Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim
najanaja Üye cagrii_72' Alıntı: bu launcher mı ? Genişletmek için tıkla ... yok kardeş dodol locker tabi launcher da var launcher nasıl denemedimde locker fazla bi özelliği olmasada sade ve güzel tawsiye ederim. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Pianist07' Alıntı: Çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... rica ederim kardeşim
cagrii_72' Alıntı: bu launcher mı ? Genişletmek için tıkla ... yok kardeş dodol locker tabi launcher da var launcher nasıl denemedimde locker fazla bi özelliği olmasada sade ve güzel tawsiye ederim. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Pianist07' Alıntı: Çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... rica ederim kardeşim
najanaja Üye Nextman' Alıntı: Themer Genişletmek için tıkla ... şimdi markette videosuna baktım güzel bi uygulamaya benziyo ekran çok güzel olmuş ama bide türkçe olaymış iyiydi bide bunu kullanınca normal launcher çalışmıyomu bu şimdi direkt ev ekranımı oluyo ?
Nextman' Alıntı: Themer Genişletmek için tıkla ... şimdi markette videosuna baktım güzel bi uygulamaya benziyo ekran çok güzel olmuş ama bide türkçe olaymış iyiydi bide bunu kullanınca normal launcher çalışmıyomu bu şimdi direkt ev ekranımı oluyo ?
Nextman Emekli Yönetici Buzz , uccw, ve diğerlerini geride bıraktı. Herşey harika ayarlaniyor tr yapariz o kolay .Ekran evet ama cok fonksiyonel
Buzz , uccw, ve diğerlerini geride bıraktı. Herşey harika ayarlaniyor tr yapariz o kolay .Ekran evet ama cok fonksiyonel