Invoke Üye Aaaa, boylarının eşit olmaması çok garip değil mi? Upload ederken mi sorun oldu acaba? Ama bu sefer çok canlı olduğu telefonum Son düzenleme: 20 Kas 2013
Aaaa, boylarının eşit olmaması çok garip değil mi? Upload ederken mi sorun oldu acaba? Ama bu sefer çok canlı olduğu telefonum
mrgoxel Üye aslan0' Alıntı: Xperia L Genişletmek için tıkla ... hocam nasıl oldu bu ekran anlatabilir misin rica etsem
aslan0' Alıntı: Xperia L Genişletmek için tıkla ... hocam nasıl oldu bu ekran anlatabilir misin rica etsem
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap baby_face_' Alıntı: S4 Genişletmek için tıkla ... Font pek iyi deyil gibi
aslan0 Üye mrgoxel' Alıntı: hocam nasıl oldu bu ekran anlatabilir misin rica etsem Genişletmek için tıkla ... Buzz launcher yükledim ordan buldum kendim yapmadım yani
mrgoxel' Alıntı: hocam nasıl oldu bu ekran anlatabilir misin rica etsem Genişletmek için tıkla ... Buzz launcher yükledim ordan buldum kendim yapmadım yani
mrgoxel Üye aslan0' Alıntı: Buzz launcher yükledim ordan buldum kendim yapmadım yani Genişletmek için tıkla ... sağolasın hocam güzel tema paketleri varmış ama sendeki daha hoş duruyor
aslan0' Alıntı: Buzz launcher yükledim ordan buldum kendim yapmadım yani Genişletmek için tıkla ... sağolasın hocam güzel tema paketleri varmış ama sendeki daha hoş duruyor
musti15fb Üye Bende Buzz Launcher'i buradan keşfettim, muhteşem şeyler var. Ama çok fazla olduğu için yarısını bile çözmek mümkün değil, size güzel gelenleri bence burada paylaşalım. Buzz Launcher ücretsiz olarak marketten indirilebiliyor.
Bende Buzz Launcher'i buradan keşfettim, muhteşem şeyler var. Ama çok fazla olduğu için yarısını bile çözmek mümkün değil, size güzel gelenleri bence burada paylaşalım. Buzz Launcher ücretsiz olarak marketten indirilebiliyor.
UpOneTR Üye Arkadaşlar buzz launcher android 4.0.3+ destekliyor bunun 2.3+ destekleyeni yok mu acaba?
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap -qarapapaq-' Alıntı: Sony sketch? =P Genişletmek için tıkla ... Sony sketch candır