Herkes Kendi Kişiselleştirdiği Arayüz Stilini Paylaşsın !

ozakin70

Üye

Herkes istediğini paylaşmakta özgür.Bu sayede bilgi alışverişi oluyor.Ben burada bir çok kişiden bu sayede yararlı uygulama öğrendim.Rahatsız olan başlığa girmesin

Aaaa Kavgada soylenmez bu laf şaka şaka tabi herkez özgür ve dediğinde doğru ama kerim336 nın demek istediği galiba mobilden zor oluyor ve oda haklı başlıkta ss la kisitlanmadigina göre

Uruloki

Üye

HTC ONE X JB

beats + fizy premium

Kerim.

Üye

Herkes istediğini paylaşmakta özgür.Bu sayede bilgi alışverişi oluyor.Ben burada bir çok kişiden bu sayede yararlı uygulama öğrendim.Rahatsız olan başlığa girmesin

Burasi tasarim konusu eger yararli uygulama ariyosan baska konuya

Türe

Üye
Bunlar da benden

Türe

Üye
Aha hatirladim bu duvar kagidini "The Verge"

PriZm

Üye

CyanogenMod 10.1(JB 4.2.1) Official

Türe

Üye

4.2.1

Nexus 4'teki mi ya şu çift parmak olayını çok istiyorum Ama stock rom'da şarj daha iyi diye geçmiyorum artık cm'ye filan Canım istediğinde açıyorum apex'i oooh

- - - Eklendi - - -

anaa s3'e de çıkmış sanırsam 4.2

PriZm

Üye

official değildir o

Valla 4.2.1 çok hızlı çalışıyor.hemde ilk nightly sürümü olmasına rağmen Ram de de bir optimizasyon var sanki.kendi kendine dolmuyor.sürekli sabit

Türe

Üye

official değildir o

Valla 4.2.1 çok hızlı çalışıyor.hemde ilk nightly sürümü olmasına rağmen Ram de de bir optimizasyon var sanki.kendi kendine dolmuyor.sürekli sabit

Ya 16 gb bana yetmiyor artık telefon sürekli yavaşlayabiliyo doluluyktan ,Mutlaka 16 gb hafıza kartı lazım o kadar güzel oyunlar buldum ki