SHS Üye Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
TeknoÖmer Üye Bahadir_fb' Alıntı: Zip içindeki klasoru telefon hafızasına ana dizine cikart sonra uccw 4*2 widget ekleyip uzip sec. Genişletmek için tıkla ... Sağolun hocam, ALLAH razı olsun.
Bahadir_fb' Alıntı: Zip içindeki klasoru telefon hafızasına ana dizine cikart sonra uccw 4*2 widget ekleyip uzip sec. Genişletmek için tıkla ... Sağolun hocam, ALLAH razı olsun.
burangokhan Üye SHS' Alıntı: Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Hangi ikon paketini kullanıyorsunuz
SHS' Alıntı: Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Hangi ikon paketini kullanıyorsunuz
Bahadir_fb Üye Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
najanaja Üye Bahadir_fb' Alıntı: Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Vay yine güzel bi ekran olmuş sen baya coştun bu sıralar :-) gün widgetinide mi sen yaptın yoksa hazırmı :-) ikonlarda gayet güzel eline sağlık
Bahadir_fb' Alıntı: Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Vay yine güzel bi ekran olmuş sen baya coştun bu sıralar :-) gün widgetinide mi sen yaptın yoksa hazırmı :-) ikonlarda gayet güzel eline sağlık
Bahadir_fb Üye najanaja' Alıntı: Vay yine güzel bi ekran olmuş sen baya coştun bu sıralar :-) gün widgetinide mi sen yaptın yoksa hazırmı :-) ikonlarda gayet güzel eline sağlık Genişletmek için tıkla ... eyvallah dostum ama ancak tek ekran öbürleri için ugrassam uzun sürer gun widgeti zaten zooperda hazır var biraz yana yatırdım bu arada ikon set yine sorunlu yarım yamalak
najanaja' Alıntı: Vay yine güzel bi ekran olmuş sen baya coştun bu sıralar :-) gün widgetinide mi sen yaptın yoksa hazırmı :-) ikonlarda gayet güzel eline sağlık Genişletmek için tıkla ... eyvallah dostum ama ancak tek ekran öbürleri için ugrassam uzun sürer gun widgeti zaten zooperda hazır var biraz yana yatırdım bu arada ikon set yine sorunlu yarım yamalak
najanaja Üye Bu düzen nasıl olmuş :-) @-Akıncı Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Akıncı Üye najanaja' Alıntı: Bu düzen nasıl olmuş :-) @-Akıncı Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Bunu bek beğenmedim ama neyi beğenöediğimi çözemedim
najanaja' Alıntı: Bu düzen nasıl olmuş :-) @-Akıncı Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Bunu bek beğenmedim ama neyi beğenöediğimi çözemedim
najanaja Üye -Akıncı' Alıntı: Bunu bek beğenmedim ama neyi beğenöediğimi çözemedim Genişletmek için tıkla ... zaten bişey yok ki bi tane ekran neresini beğenmedin 3 kısayol bi widget var
-Akıncı' Alıntı: Bunu bek beğenmedim ama neyi beğenöediğimi çözemedim Genişletmek için tıkla ... zaten bişey yok ki bi tane ekran neresini beğenmedin 3 kısayol bi widget var
Atacan- Üye Bide ben koyayım adam akıllı launcher bulamadım Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Son düzenleme: 27 Ağu 2014
Akıncı Üye najanaja' Alıntı: zaten bişey yok ki bi tane ekran neresini beğenmedin 3 kısayol bi widget var Genişletmek için tıkla ... İcon pack hoşuma gitmedi herhalde
najanaja' Alıntı: zaten bişey yok ki bi tane ekran neresini beğenmedin 3 kısayol bi widget var Genişletmek için tıkla ... İcon pack hoşuma gitmedi herhalde
fgbvhjk Üye Atacan-' Alıntı: Bide ben koyayım adam akıllı launcher bulamadım Genişletmek için tıkla ... Duvar kağıdını atabilirmisin hocam
Atacan-' Alıntı: Bide ben koyayım adam akıllı launcher bulamadım Genişletmek için tıkla ... Duvar kağıdını atabilirmisin hocam
najanaja Üye -Akıncı' Alıntı: İcon pack hoşuma gitmedi herhalde Genişletmek için tıkla ... benim gitti fgbvhjk' Alıntı: Duvar kağıdını atabilirmisin hocam Genişletmek için tıkla ... buyur kardeşim buluverdim
-Akıncı' Alıntı: İcon pack hoşuma gitmedi herhalde Genişletmek için tıkla ... benim gitti fgbvhjk' Alıntı: Duvar kağıdını atabilirmisin hocam Genişletmek için tıkla ... buyur kardeşim buluverdim
fgbvhjk Üye najanaja' Alıntı: benim gitti buyur kardeşim buluverdim Genişletmek için tıkla ... Yalnış oldu ben atacan in duvar kağıdını istemiştim
najanaja' Alıntı: benim gitti buyur kardeşim buluverdim Genişletmek için tıkla ... Yalnış oldu ben atacan in duvar kağıdını istemiştim
Atacan- Üye fgbvhjk' Alıntı: Duvar kağıdını atabilirmisin hocam Genişletmek için tıkla ... Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
fgbvhjk' Alıntı: Duvar kağıdını atabilirmisin hocam Genişletmek için tıkla ... Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız