burangokhan
Üye
Peki hocam tşk ederim ben toucwiz için sormuştum. Zooper ile birşeyler yaptım ben.Hocam lg g2 launcher kullanarak yaptım
Hocam ben rom olarak ditto note 3 kullanıyorum bu dedikleriniz olur muDostum ilk resim kilit ekranı onePlus one tarzı kullanabilmen için CM romlarından birini kurmalısın XDA da mevcut
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Üst barı xposed modülleri ile yaptım modülün adı flat style module xda da mevcut aratırsan bulursun
Her ekrana farklı duvar kağıdı koymak istiyorsan markketten multipicture live wallpaper uygulamasını indirebilirsin.
Launcher olarak Apex Launcher, widgetler de zooper kullandım
Bunu kullanıyorum dostum.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hocam widget uygulaması nedir ? hava durumu tarih saat hepsi birleşik sanırım.Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ez weather kardeşim markette ücretsiz bu temasıda ücretsiz indirebilirsinHocam widget uygulaması nedir ? hava durumu tarih saat hepsi birleşik sanırım.
Sağolasın kardeşim kendi çapımızda yapıyoruz öyleharika ekranlar olmuş kardeşim ellerine sağlık
ez weather kardeşim markette ücretsiz bu temasıda ücretsiz indirebilirsin
Cihazınız rootluysa xposed modüllerini kullanabilirsiniz,cm kilit ekranını kullanamazsınız onun dışında launcher icon paketini falan rahatlıkla kullanabilirsiniz .Peki hocam tşk ederim ben toucwiz için sormuştum. Zooper ile birşeyler yaptım ben.
Hocam ben rom olarak ditto note 3 kullanıyorum bu dedikleriniz olur mu
vay yine güzel bi ekranla karşımızdasınEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
vay yine güzel bi ekranla karşımızdasınvalla yine uyum içerisinde olmuş. widget ikonlar artı duvarkağıdın bu sefer çok uyumlu olmuş ekrana ellerine sağlık çok güzel bi ekran olmuş
Bu güzel olmuş hocamhadi bi tanede benden olsun o zaman
Senin telefon neydi kardeşimhadi bi tanede benden olsun o zaman
aynen kardeşim bende çok beğendim bunuBu güzel olmuş hocam
avatarın altında yazıyoSenin telefon neydi kardeşim
Tapatalktan girinceaynen kardeşim bende çok beğendim bunu
ben anlamıyom tapatalk falan pc den hallediyom herşeyiTapatalktan girincealttaki bar kısmını beğendim bu sefer ekranla uyumlu olmuş
duvarkağıdı tanıdık geliyohadi bi tanede benden olsun o zaman
baktım ikonlara uydu hadi bu olsun dedimduvarkağıdı tanıdık geliyogüzel ekran olmuş eline sağlık
Guzel bir ekran olmus ikonlarda duvar kağıdı ile uyumlu hos durmuş eline saglikhadi bi tanede benden olsun o zaman
Teşekkür ettim :-)Cihazınız rootluysa xposed modüllerini kullanabilirsiniz,cm kilit ekranını kullanamazsınız onun dışında launcher icon paketini falan rahatlıkla kullanabilirsiniz .
Teşekkür ederim kardeşim bunu bende çok sevdim :-)Guzel bir ekran olmus ikonlarda duvar kağıdı ile uyumlu hos durmuş eline saglik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?