Herkes Kendi Kişiselleştirdiği Arayüz Stilini Paylaşsın !

najanaja

Üye
şu ilk ekranda soldaki barı çok sevdim çok güzel duruyo ekran biraz daha açık mavi olsa daha mı iyi olurdu acaba güzel olmuş ama ekranlar eline sağlık
en azından bi beğenen çıktı yoksa senin adını andım diye mecburiyetten mi beğendin valla ben beğendim açıkçası afiyet olsun
Duvar kagidi iyi ama ikonlarla beraber bogucu olmus senin kadar iyi ekran hazirlayamasamda boyle gidersen seni gecerim
bi daha kine görüşürüz
Kardeşim bende beğenmedim kusura bakma
valla baktım bi kere yapacak bişey yok bi dahakine görüşecez beğeniyonuzmu beğenmiyonuzmu

Tepkiler: sLeepLe, Bahadir_fb ve -Akıncı

Akıncı

Üye
Bakalım

Tepkiler: najanaja

sLeepLe

Üye
adımı andığın için değil ya widgetler ikonlar hoşuma gitti ekran biraz karanlık kalmış bi kaç ton açık mavi olabilirdi sadece onun dışında güzel beğendim bende

najanaja

Üye
adımı andığın için değil ya widgetler ikonlar hoşuma gitti ekran biraz karanlık kalmış bi kaç ton açık mavi olabilirdi sadece onun dışında güzel beğendim bende
e sana resim bul dedik bi resim gönderdin oda güzel durmadı ben sana bi şans verdim vermedin deme resim göndereydin senin verdiğin resimle ekleyecektim suç senin yani benin deil yaw şu imzanı deiştir gördükçe daha da aşık oluyom ben buna

Tepkiler: sLeepLe ve Bahadir_fb

sLeepLe

Üye
suç bende özür dilerim sen daha iyilerine layıktın ben yapamadım imzamı değiştirmem çok sevdim ben onu
Bi ekranda ben ekliyim idare eder @najanaja

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bence şebeke çubuklarını yuvarlak ios sitili yap öyle daha güzel duruyodu alt bar hoşuma gitti ikonlar güzelmiş

Tepkiler: najanaja ve Bahadir_fb
Bunda pil buyuk oluyor hoşuma gitmiyor benimde

Ekli dosyalar

Tepkiler: sLeepLe ve EmekHırsızı

sLeepLe

Üye
Bunda pil buyuk oluyor hoşuma gitmiyor benimde

benimde hoşuma gitti şimdi tabi telefonda nasıl duruyor bilmiyorum eline alınca farklı olur helvetica fonta da hastayım ya benim e6 da onu kullanıyorum ama ekrana biraz büyük kaçıyo font

Tepkiler: Bahadir_fb
benimde hoşuma gitti şimdi tabi telefonda nasıl duruyor bilmiyorum eline alınca farklı olur helvetica fonta da hastayım ya benim e6 da onu kullanıyorum ama ekrana biraz büyük kaçıyo font

Aslinda guzel duruyorda ufak ikonlar hoşuma gidiyor
Yazi fontunuda hic degismiyorum degissemmi acaba

sLeepLe

Üye
Aslinda guzel duruyorda ufak ikonlar hoşuma gidiyor
Yazi fontunuda hic degismiyorum degissemmi acaba
şu son attığın ekranda üst bardaki saatin fontunu dedim yoksa kısayollardaki yazı tipi helvetica değil sanırım yazı tipini bi değiştirmeye başladın mı gerisi geliyo sürekli değiştiresi geliyo insanın yani ben öyleyim helveticada kaldım ama tutuyorum kendimi değişmemek için

Tepkiler: Bahadir_fb

virus19

Üye
Arkadaşlar üst barı iphone tarzı nasıl yapıyorsunuz? Xposed bir modu vardı silmişim bir daha bulamadım