najanaja
Üye
yok kardeş benim huawei 4.0.3 tü bildiğin gibi deil baya araştırdım launcherlar kesinlikle işe yaramıyo onun dışında bi uygulama varmıdır bilmiyorum ama ben bulamadımOlurmu ben rootlu rootsuz bildirim çubuğunu hep seffaf kulandim launcherler is görüyor bu konuda kitkat ve öncesinde
Bi tane widget buldum belki senin cihazda vardir ama bi dene kullanışlı birsey
Olmadimi anlamadim go yada next launcher kullan seffaf olması lazım
yaramıyoNext launcher işe yarar belki denemekten zarar gelmez
4.2 de ise yariyordu belki senin surumle alakalidiryok kardeş benim huawei 4.0.3 tü bildiğin gibi deil baya araştırdım launcherlar kesinlikle işe yaramıyo onun dışında bi uygulama varmıdır bilmiyorum ama ben bulamadımbeni az buçuk biliyon ben bulamadıysam yoktur bu ne widgeti search dediğine göre arama widgeti se search diyo yani sony ericson search doğrumu anladım eğer arama widgetiyse işime yaramaz kullanmıyom çünkü sık kullandığım uygulamalar hep elimin altında aramama gerek yok
yaramıyo
dediğin gibi güzel görünüyo senimi kıracam e hadi bi deniyim4.2 de ise yariyordu belki senin surumle alakalidir
Aramada yapiyor yazdigini mesaj olarakta gönderiyor payladimda yapiyor. Görsel olarakta guzel ben beğendim
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben sevdim normalde kullanmıyorum bu tarz widgetleri ama bu cok amaçlı iş gorurdediğin gibi güzel görünüyo senimi kıracam e hadi bi deniyimaçıkçası msj yazmıyorum arayıp konuşmayı tercih ederim sevmiyorum yazmayı ama senin için yükleyip bi deniycem
tam ekran derken sende uygulamalar tam ekran olmuyomu? bi önizleme gönderirsen bide daha iyi bilgi edinir ve yardımcı oluruzNaja peki uygulamaları tam ekran kullanmak için bir program varmı rootsuz çünkü benim tablete root ile ilgili hiçbirşey yok :/
Tam ekran derken oyun oynarken işlev tuşları gizlensin anlamındatam ekran derken sende uygulamalar tam ekran olmuyomu? bi önizleme gönderirsen bide daha iyi bilgi edinir ve yardımcı oluruzvalla bende de 7 inç tablet var ama herşey tam ekran bi önizleme iyi olur
Bazi uygulamalar tablet modunda açılmıyor sanırım ondan bahsediyor olabilirTam ekran derken oyun oynarken işlev tuşları gizlensin anlamında
Alt taraftaki işlev ve bildirim cubuğunun hidden yani gizlenmesini istiyorum anlamındaBazi uygulamalar tablet modunda açılmıyor sanırım ondan bahsediyor olabilir
yani geri seçenekler tuşlarını kastediyosun. o oyunlarla alakalı kardeşim. benim z2 de de aynı altta sanal tuşlar var bazı oyunalrda tam ekran oluyo o tuşlar otomatik gizleniyo ama bazı oyunlarda hep orda duruyo oda gözüme batıyo rahatsız ediyo beniTam ekran derken oyun oynarken işlev tuşları gizlensin anlamında
Markette 1-2 uygulama var sanal tuslar icin ama root gerekirmi bilmiyorumyani geri seçenekler tuşlarını kastediyosun. o oyunlarla alakalı kardeşim. benim z2 de de aynı altta sanal tuşlar var bazı oyunalrda tam ekran oluyo o tuşlar otomatik gizleniyo ama bazı oyunlarda hep orda duruyo oda gözüme batıyo rahatsız ediyo beniteli ilk aldığımda araştırmıştım onuda sonra oyunlarla alakalı olduğunu anladım. yani ona yapabileceğin bişey yok. ama bende bazı oyunlar tam ekran oluyo sende hiçbiri olmuyomu?
Sonunda Rootladım Çooooook Mutluyummörnek 1. oyunda altta çubuk görünüyo 2. oyunda çubuk gizleniyo tabi yine alt taraf yarım kalıyo ama en azında görünmüyobazı oyunlarda oda olmuyo tamamen tam ekran oluyo.
e hadi hayırlı olsunSonunda Rootladım Çooooook Mutluyumm
Bootloader kilidi kırılmıyordue hadi hayırlı olsunhani senin tablete root diye bişey yoktu
Kardes sendende ekran resmini istiycem. Kusura bakmayin cok istiyorum böyle.
Samsung Grand 2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?