najanaja
Üye
bildirim alanı kötü, widgetler kötü, ikonlar kötü, duvarkağıdı kötü sol üstteki 5 nokta ne anlama geliyo anlamış deilim her haliyle en kötü ekranın desem inanır mısınAraya bi tanede ben ekliyim bari
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şeffaf istiyorsan launcher kullan çoğunda şeffaf statusbar mevcutŞeffaf Olmasını Istiyorum
Bildirim çubuğunu hangi programla değiştirdin?
bildirim alanın kitkat la şeffaf yapabiliyosun anca. onun dışında root olmadan şeffaf yapamıyosun. yani sanırım 4.4 ten sonrası anca şeffaf yapılabiliyo.Şeffaf Olmasını Istiyorum
Bildirim çubuğunu hangi programla değiştirdin?
O kadarda değil aslında o 5 nokta sayfa sayısıbildirim alanı kötü, widgetler kötü, ikonlar kötü, duvarkağıdı kötü sol üstteki 5 nokta ne anlama geliyo anlamış deilim her haliyle en kötü ekranın desem inanır mısın
Kitkatsız olmuyorŞeffaf istiyorsan launcher kullan çoğunda şeffaf statusbar mevcut
Onu farkettim dostum basinda b var kacmazKitkatsız olmuyor
Tablete root atılmıyor kaldım siyah renke :/
Zaten Nova Launcher kullanıyorum fark ettiysen resimde sol taraftaki normal google play değilIsmi ve iconu değişmiş blackmarkt
Aynen doğru diyorsun ama tabletime root atılmıyor [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]bildirim alanın kitkat la şeffaf yapabiliyosun anca. onun dışında root olmadan şeffaf yapamıyosun. yani sanırım 4.4 ten sonrası anca şeffaf yapılabiliyo.
Şeffaf yapıcağını düsünmuyorum ama deniyim 5 dakikaya gelirmOnu farkettim dostum basinda b var kacmaz
Kitkat launcher kullanabilirsin
sayfa sayısı orada gereksiz kaldırabiliyosan kaldır o gerçekten kötü görünüyor, geri kalan takılıyodum sadeceO kadarda değil aslında o 5 nokta sayfa sayısı
Duvar kagidi idare eder ama bende beğenmedim ama widgetler iyi bence niye begenmedin
hiç boşuna uğraşma hangi launcher ı kullanırsan kullan 4.4 veya üstü deilse hayatta root olmadan şeffaf yapamazsın. eminim çünkü bi önceki telefonumda çok araştırdım ve uğraştım olmuyoŞeffaf yapıcağını düsünmuyorum ama deniyim 5 dakikaya gelirm
sayfa sayısı orada gereksiz kaldırabiliyosan kaldır o gerçekten kötü görünüyor, geri kalan takılıyodum sadecewidgetler dediğin bi tane widget var zaten oda gayet güzel
hiç boşuna uğraşma hangi launcher ı kullanırsan kullan 4.4 veya üstü deilse hayatta root olmadan şeffaf yapamazsın. eminim çünkü bi önceki telefonumda çok araştırdım ve uğraştım olmuyo
Yükledim ve denedim şeffaf bildirim çubugunu açınca tepeye bildirim çubuğu yapıyor
Fark ettiysen benim bildirim alanım yukarda değil o yüzden programlar işlemiyor root atmak gerek -_-Olurmu ben rootlu rootsuz bildirim çubuğunu hep seffaf kulandim launcherler is görüyor bu konuda kitkat ve öncesinde
Bi tane widget buldum belki senin cihazda vardir ama bi dene kullanışlı birsey
Tablet uyumu olan bir launcher kullanirsan belki yapımcı alt panel icin birsey dusunmusturFark ettiysen benim bildirim alanım yukarda değil o yüzden programlar işlemiyor root atmak gerek -_-
Üst tarafa bakarsan anlarsın dediğimi farklı bi bölüm oluşturdu ve işlevi yok ölece duruyor :/
Birde hangi launcheri kullandin?Fark ettiysen benim bildirim alanım yukarda değil o yüzden programlar işlemiyor root atmak gerek -_-
Üst tarafa bakarsan anlarsın dediğimi farklı bi bölüm oluşturdu ve işlevi yok ölece duruyor :/
Sanırım yokturTablet uyumu olan bir launcher kullanirsan belki yapımcı alt panel icin birsey dusunmustur
Üstte oluyorsa alttada olmasi gerekir cunku sonucta mantık ayni degilmi
Kitkat Launcher Dediğim Gibi Direk Yükledim Prime SürümüBirde hangi launcheri kullandin?
Yani sadece arka paneli seffaf yapması lazim ekstradan panel olusturmamali
Kitkat Launcher Dediğim Gibi Direk Yükledim Prime Sürümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?