Herkes Kendi Kişiselleştirdiği Arayüz Stilini Paylaşsın !

najanaja

Üye
Araya bi tanede ben ekliyim bari

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bildirim alanı kötü, widgetler kötü, ikonlar kötü, duvarkağıdı kötü sol üstteki 5 nokta ne anlama geliyo anlamış deilim her haliyle en kötü ekranın desem inanır mısın

Tepkiler: Bahadir_fb

najanaja

Üye
Şeffaf Olmasını Istiyorum

Bildirim çubuğunu hangi programla değiştirdin?
bildirim alanın kitkat la şeffaf yapabiliyosun anca. onun dışında root olmadan şeffaf yapamıyosun. yani sanırım 4.4 ten sonrası anca şeffaf yapılabiliyo.

bildirim alanı kötü, widgetler kötü, ikonlar kötü, duvarkağıdı kötü sol üstteki 5 nokta ne anlama geliyo anlamış deilim her haliyle en kötü ekranın desem inanır mısın
O kadarda değil aslında o 5 nokta sayfa sayısı
Duvar kagidi idare eder ama bende beğenmedim ama widgetler iyi bence niye begenmedin

GlasTes

Üye
Şeffaf istiyorsan launcher kullan çoğunda şeffaf statusbar mevcut
Kitkatsız olmuyor

Tablete root atılmıyor kaldım siyah renke :/

Zaten Nova Launcher kullanıyorum fark ettiysen resimde sol taraftaki normal google play değil Ismi ve iconu değişmiş blackmarkt

Kitkatsız olmuyor

Tablete root atılmıyor kaldım siyah renke :/

Zaten Nova Launcher kullanıyorum fark ettiysen resimde sol taraftaki normal google play değil Ismi ve iconu değişmiş blackmarkt
Onu farkettim dostum basinda b var kacmaz

Kitkat launcher kullanabilirsin

GlasTes

Üye
bildirim alanın kitkat la şeffaf yapabiliyosun anca. onun dışında root olmadan şeffaf yapamıyosun. yani sanırım 4.4 ten sonrası anca şeffaf yapılabiliyo.
Aynen doğru diyorsun ama tabletime root atılmıyor [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

Tepkiler: najanaja

najanaja

Üye
O kadarda değil aslında o 5 nokta sayfa sayısı
Duvar kagidi idare eder ama bende beğenmedim ama widgetler iyi bence niye begenmedin
sayfa sayısı orada gereksiz kaldırabiliyosan kaldır o gerçekten kötü görünüyor, geri kalan takılıyodum sadece widgetler dediğin bi tane widget var zaten oda gayet güzel
Şeffaf yapıcağını düsünmuyorum ama deniyim 5 dakikaya gelirm
hiç boşuna uğraşma hangi launcher ı kullanırsan kullan 4.4 veya üstü deilse hayatta root olmadan şeffaf yapamazsın. eminim çünkü bi önceki telefonumda çok araştırdım ve uğraştım olmuyo

GlasTes

Üye
Yükledim ve denedim şeffaf bildirim çubugunu açınca tepeye bildirim çubuğu yapıyor

Olurmu ben rootlu rootsuz bildirim çubuğunu hep seffaf kulandim launcherler is görüyor bu konuda kitkat ve öncesinde

Bi tane widget buldum belki senin cihazda vardir ama bi dene kullanışlı birsey
Yükledim ve denedim şeffaf bildirim çubugunu açınca tepeye bildirim çubuğu yapıyor

Olmadimi anlamadim go yada next launcher kullan seffaf olması lazım

Ekli dosyalar

Tepkiler: najanaja

GlasTes

Üye
Olurmu ben rootlu rootsuz bildirim çubuğunu hep seffaf kulandim launcherler is görüyor bu konuda kitkat ve öncesinde

Bi tane widget buldum belki senin cihazda vardir ama bi dene kullanışlı birsey
Fark ettiysen benim bildirim alanım yukarda değil o yüzden programlar işlemiyor root atmak gerek -_-

Üst tarafa bakarsan anlarsın dediğimi farklı bi bölüm oluşturdu ve işlevi yok ölece duruyor :/

Son düzenleme:
Fark ettiysen benim bildirim alanım yukarda değil o yüzden programlar işlemiyor root atmak gerek -_-

Üst tarafa bakarsan anlarsın dediğimi farklı bi bölüm oluşturdu ve işlevi yok ölece duruyor :/
Tablet uyumu olan bir launcher kullanirsan belki yapımcı alt panel icin birsey dusunmustur
Üstte oluyorsa alttada olmasi gerekir cunku sonucta mantık ayni degilmi

Birde hangi launcheri kullandin?
Yani sadece arka paneli seffaf yapması lazim ekstradan panel olusturmamali

GlasTes

Üye
Tablet uyumu olan bir launcher kullanirsan belki yapımcı alt panel icin birsey dusunmustur
Üstte oluyorsa alttada olmasi gerekir cunku sonucta mantık ayni degilmi
Sanırım yoktur

Çok uzun süredir arıyorum ama bulamadım ((((

Nova launcher + hd widget + zooper widget