Herkes Kendi Kişiselleştirdiği Arayüz Stilini Paylaşsın !

Hazırlar varda rahat duramiyorum sunu değişim bunu ayarliyim derken

Zaten 4 tane widget kullaniyorum onlarinda hepsi şeffaf şimdilik böyle takilayim biraz daha

Tepkiler: najanaja

VIDEO :
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

AHMED...

Üye

Yeni icon paketiyle bayağı yakışıklı oldu beya

Tepkiler: Bahadir_fb

Anil-D

Üye

najanaja

Üye

Tepkiler: virus19, AHMED... ve Bahadir_fb
Sonunda galaxy launcher'dan vazgeçmişsin.

najanaja

Üye
Guzelmis yarin bi deniyim bunun icin skin yüklemek gerekiyormu
evet valla nerden buldum hatırlamıyom sanırım zooper widget gallery var mağazada ondan bulduydum. ama apk olarak deil bikaç dosya var onları zooper da gerekli klasörlere atıyosun.

evet valla nerden buldum hatırlamıyom sanırım zooper widget gallery var mağazada ondan bulduydum. ama apk olarak deil bikaç dosya var onları zooper da gerekli klasörlere atıyosun.
Tamam yarin irtibata gecerim senle ama senin pm de kapalı

Anil-D

Üye

Tepkiler: Legend8787 ve najanaja

najanaja

Üye

ikonlar güzel ama bütün uygulamalara uygulamıyosa diğerleri sırıtıyodur heralde yazı fontu da güzel ama çok küçük duvarkağıdını sevmedim açıkçası el biraz daha küçük olmalıydı ve arka fon farklı olmalıydı o zaman güzel dururdu. düşüncelerim bunlar

Anil-D

Üye
Ikonlarin hepsini uyguluyor duvar kagidi olarak ne koyayim abi yazi fontu kucuk dil harfler kucuk ben yaptım oyle ultra kucugu secince boyle oluyor sık ben küçük harfleri seviyorum ondandir yazimda benim küçük

Tepkiler: Bahadir_fb ve najanaja

najanaja

Üye
Ikonlarin hepsini uyguluyor duvar kagidi olarak ne koyayim abi yazi fontu kucuk dil harfler kucuk ben yaptım oyle ultra kucugu secince boyle oluyor sık ben küçük harfleri seviyorum ondandir yazimda benim küçük
zaten herkesin zevki farklıdır ben kendimce olanı söyledim sen böyle seviyosan kimin ne düşündüğü önemli deildir önemli olan önce kendin beğenmendir sonuçta herkes kendi zevkine göre yorum yapıyor ama telefon senin önemli olan bu ben resmi kendimce bi el atam bakam, düzgün bişey çıkartabilirsem gösteririm çıkartamazsam göstermem

Yazılar bencede kucuk gözlerini bozarsın