avast Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Fazla bisey yok ekran kucuk geliyo sigmiyo widgetlar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Fazla bisey yok ekran kucuk geliyo sigmiyo widgetlar
Invoke Üye Hacı istersen build.prop editleyerek dpi küçültebilirsin. 440 400 falan hoş oluyor, ben seviyorum ama kullandığı xperia launcher da sorun oluyor.
Hacı istersen build.prop editleyerek dpi küçültebilirsin. 440 400 falan hoş oluyor, ben seviyorum ama kullandığı xperia launcher da sorun oluyor.
novagtv Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
TeknoÖmer Üye yancieszafer' Alıntı: Tekno omer kardesim kullandigin temanin ismi nedir Genişletmek için tıkla ... Banx (Pure Desing). Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yancieszafer' Alıntı: Tekno omer kardesim kullandigin temanin ismi nedir Genişletmek için tıkla ... Banx (Pure Desing). Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
virus19 Üye yancieszafer' Alıntı: Tekno omer kardesim kullandigin temanin ismi nedir Genişletmek için tıkla ... İcon paketin nedir hocam
yancieszafer' Alıntı: Tekno omer kardesim kullandigin temanin ismi nedir Genişletmek için tıkla ... İcon paketin nedir hocam
TeknoÖmer Üye virus19' Alıntı: İcon paketin nedir hocam Genişletmek için tıkla ... Apex kullanınca tema da oluyor.
virus19 Üye TeknoÖmer' Alıntı: Apex kullanınca tema da oluyor. Genişletmek için tıkla ... Tema nedir o zaman