KayraBey Üye Senyor Keş' Alıntı: dedem dedecimi nasi yazdin oraya sayin baronum demesini istiyorum bende @Dede Genişletmek için tıkla ... Xwidget kullan senin de istediğini yazsın
Senyor Keş' Alıntı: dedem dedecimi nasi yazdin oraya sayin baronum demesini istiyorum bende @Dede Genişletmek için tıkla ... Xwidget kullan senin de istediğini yazsın
Mücteba Üye soldierman' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... start menunun linkini verirmisin
soldierman' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... start menunun linkini verirmisin
soldierman Üye BiGRoB' Alıntı: start menunun linkini verirmisin Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız buyur kardesim
BiGRoB' Alıntı: start menunun linkini verirmisin Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız buyur kardesim
avast Üye Emrah_-06' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Usta bildirim cubugundaki en soldaki telefon rei ne
Emrah_-06' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Usta bildirim cubugundaki en soldaki telefon rei ne
Anil-D Üye avast' Alıntı: Usta bildirim cubugundaki en soldaki telefon rei ne Genişletmek için tıkla ... mavi isik fitresi haci ekrani kisiyor -85 e kadar
avast' Alıntı: Usta bildirim cubugundaki en soldaki telefon rei ne Genişletmek için tıkla ... mavi isik fitresi haci ekrani kisiyor -85 e kadar
avast Üye Anil-D' Alıntı: mavi isik fitresi haci ekrani kisiyor -85 e kadar Genişletmek için tıkla ... Hadi ya numarasi ne ne ise cyarar
Anil-D' Alıntı: mavi isik fitresi haci ekrani kisiyor -85 e kadar Genişletmek için tıkla ... Hadi ya numarasi ne ne ise cyarar
Anil-D Üye avast' Alıntı: Hadi ya numarasi ne ne ise cyarar Genişletmek için tıkla ... ekrani baya kisabiliyor -85 di en son
avast' Alıntı: Hadi ya numarasi ne ne ise cyarar Genişletmek için tıkla ... ekrani baya kisabiliyor -85 di en son
Anil-D Üye avast' Alıntı: faydasi ne yani kismadaki amac ne daha dogru olur Genişletmek için tıkla ... sarjdan tasarruf edersin ben ediyorum gozunu almaz bide
avast' Alıntı: faydasi ne yani kismadaki amac ne daha dogru olur Genişletmek için tıkla ... sarjdan tasarruf edersin ben ediyorum gozunu almaz bide
Invoke Üye avast' Alıntı: faydasi ne yani kismadaki amac ne daha dogru olur Genişletmek için tıkla ... Gece karanlıkta kullanıyorsan normal en kısık seviye bile parlak geliyor.
avast' Alıntı: faydasi ne yani kismadaki amac ne daha dogru olur Genişletmek için tıkla ... Gece karanlıkta kullanıyorsan normal en kısık seviye bile parlak geliyor.
avast Üye -qarapapaq-' Alıntı: Gece karanlıkta kullanıyorsan normal en kısık seviye bile parlak geliyor. Genişletmek için tıkla ... Ben bazen aciyorum gece bile daha dikkat cekici oluyo Şu ekranlara bakıyımda bi uygulama yukleyim az nekadar degisik uygulamalar varmis
-qarapapaq-' Alıntı: Gece karanlıkta kullanıyorsan normal en kısık seviye bile parlak geliyor. Genişletmek için tıkla ... Ben bazen aciyorum gece bile daha dikkat cekici oluyo Şu ekranlara bakıyımda bi uygulama yukleyim az nekadar degisik uygulamalar varmis
Mücteba Üye soldierman' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız buyur kardesim Genişletmek için tıkla ...
soldierman' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız buyur kardesim Genişletmek için tıkla ...
Emrah_-06 Üye avast' Alıntı: Usta bildirim cubugundaki en soldaki telefon rei ne Genişletmek için tıkla ... Aynen arkadaşların dediği gibi. Ama ben şarj tasaraffu için değil gece özellikle beyaz renkler gözümü rahatsız ettiğinde bunu etkinleştiririm.
avast' Alıntı: Usta bildirim cubugundaki en soldaki telefon rei ne Genişletmek için tıkla ... Aynen arkadaşların dediği gibi. Ama ben şarj tasaraffu için değil gece özellikle beyaz renkler gözümü rahatsız ettiğinde bunu etkinleştiririm.
Invoke Üye yakupb03' Alıntı: Android l akar diyorsun yani :-) Genişletmek için tıkla ... Yok, bu kitkat. Sadece sanal tuşlar L gibi.
yakupb03' Alıntı: Android l akar diyorsun yani :-) Genişletmek için tıkla ... Yok, bu kitkat. Sadece sanal tuşlar L gibi.