Herkes Kendi Kişiselleştirdiği Arayüz Stilini Paylaşsın !

EBRU34

Üye
yok arastirdim olsa ben kullanirim

Senyor Keş

Kapalı Hesap
N900 e bulunmadiysa n9005 e bulunduğu garantisi vermezsin sırf
millete samsung a düşman etmek için uğraşmayı bırak.

ben millet gerçekleri anlasın diye çaba sarfediyorum. samsungun milleti kandirmasina ve saçma sapan şeyler çıkarıp insanlari pişman etmesine gönlüm razi olmuyor. tabi sen samsung konusununde herseye sübjektif baktığın için yine muhalefet yaparsın sorun yok. forum kuralları gereği daha fazla tartışmaya girmek istemiyorum arkadasin konusu kirletmeyelim konu sahibi arkadaştan ben ve @teknolojibaronu adina Özür diliyorum

Tepkiler: Silinen Üye 1145465 ve EBRU34

aslında diyecek varda hadi senin istediğin gibi olsun

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Xda'da bi arkadaş yanlışlıkla yaptığı bi işlem sonucu bulmuş ben denemedim ancak deneyip sıfırlayanlar olmuş. Hem xda'da hem dh'de
Var arkadaşım

kardeşim acaba link verebilir misin sayacı sıfırlayanlarin mesajlarına bakayim bi. bu arada (i9500) olan S4 den bahsediyoruz değil mi? zaten i9505 de sayaç sıfırlama var

2495243

Kapalı Hesap
Herhangi bir launcher yuklemeden touchwizde s3de ikonlari degistirmek mumkun mu

Herhangi bir launcher yuklemeden touchwizde s3de ikonlari degistirmek mumkun mu

Dodol launcher
Hic kasmiyor tamamen stabil... Bence tamamen gecebilirsin... Yukledikten sonra markete dodol yazip onla ilgili locker calendar vb hepsni yukle.gayet iyi

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
burdaki yazıları nasıl türkçe yaparım miui rom yükledim burayı nasıl türkçe yapcam bi yardım edin başka launcher yüklediğimde iconlar çok feci küçülüyor