TRANSGRESSOR
Üye
-
Konu Sahibi
-
asplat urpan gt2
campionship 2009
gta san andreas
bu oyunların 6230i ye uyanını bulabilirsen çok iyi olucak ve şimdi aklıma gelen oyunlar sadece bunlar senin bildiğin güzel oyun varsa onlarıda koyabilirsin
işte oyunların kardeşim....
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız.
umarım işine yarar.. eğer açılan sayfalarda internet erişimi olmuyorsa sayfayı yenile ozaman olur... başka istediğin bi oyun olursa buraya yazarsın...
indirirken canın sıkılırsa 1. sayfada sağ alttaki ''teşekkür et'' butonuna basabilirsin..accayip sıkıntıyı alıyo...
Telefonda java uygulamasını bulamıyorum.buldum kardeşim buyur....
Bİ TEŞEKKÜR BUTONUNA BASMAN YETERLİ....
--------------- Ekleme ---------------
ne demek istediğini anlamadım... Internet sayfasını mı telefona kaydediyosun... Internete nerden giriyosun... Opera mini filanmı..?
selam ben 6131 kullanıyorum telefona usb kablosu ile 2 mb tan büyük dosya atamıyorum bunun bi çözümü varsa bi yardım etkardeş... [uygulamayı atınca öge telefona kaydetmek için çok büyük diyor]
acil yadımlarını bekliyorum......
selam ben 6131 kullanıyorum telefona usb kablosu ile 2 mb tan büyük dosya atamıyorum bunun bi çözümü varsa bi yardım etkardeş... [uygulamayı atınca öge telefona kaydetmek için çok büyük diyor]
128x160 boyutlarındaki ekrana uyabilecek telefon oyunu var mı??
evet bendede oluyor 2730c de çözümü çok kolay pc suite yerine veri depolama olarak seçiceksin..selam ben 6131 kullanıyorum telefona usb kablosu ile 2 mb tan büyük dosya atamıyorum bunun bi çözümü varsa bi yardım etkardeş... [uygulamayı atınca öge telefona kaydetmek için çok büyük diyor]
arkadşım bende çin malı l88 var
java destekliyor ama forumdaki oyunların çoğunu çalıştırmıyor 3 boyutlu olduğu için
eğer elinde varsa eski oyunlardan paylaşırmısın ben bulamadım, 240 * 320 olursa daha iyi olur saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?