Here Beta 1.0.132 (Google Play Store)

Sponsorlu Bağlantılar

özüt

Üye
    Konu Sahibi
Here Beta 1.0.132 (Google Play Store)










Here Beta artık Android'te (05.12.2014)

Here, nerede olursanız olun yolunuzu bulmak için var. Here, etrafınızdaki dünyayı kucaklamak ve kaybolma korkusu olmadan yeni yerler keşfetme cesareti göstermek için var. Here, gittiğiniz yerden emin olduğunuzda hayatınızı yaşama güveniniz için var. HERE ile İnternet bağlantısı gerekmeden dünyanın dört bir yanında arama yapabilir, gezinebilir ve yol tarifi alabilirsiniz. Nerede olursanız olun sizin için çevrimdışı olarak çalışmaya devam etmeleri amacıyla haritaları telefonunuza veya tabletinize kolayca indirin ve kaydedin. HERE ile her an için bir haritaya sahip olursunuz. Bölgenizdeki restoranları ve mağazaları bulun. Arkadaşlarınızla anlık planlar yapın ve Glympse kullanarak konumunuzu paylaşın. Aynı zamanda, gideceğiniz yere vardığınızda keşfetmek istediğiniz tüm yerlerle haritaları kişiselleştirerek bir seyahate hazırlanın. Bununla birlikte Trip Advisor, Lonely Planet ve diğer kaynaklarda bulunan derecelendirmelere ve incelemelere göz atabilirsiniz. Arabayla nereye seyahat ederseniz edin, adım adım sesli yön tarifleriyle birinci sınıf navigasyon hizmeti alırsınız. Aynı zamanda canlı trafik ve toplu taşıma bilgileri sayesinde her zaman en hızlı yolu bulabilirsiniz.
İşte dünyayı görebileceğiniz yeni ve heyecan verici yollar:

- Nereye gittiğinizi daima bilin: İnternet bağlantınız olmadığında bile adım adım sesli sürüş ve yürüme rehberi.
- Her zaman çalışan haritalar: İndirebileceğiniz, kaydedebileceğiniz ve çevrimdışı olarak kullanabileceğiniz 100'den fazla ülkeye ait etkileşimli haritalar.
- En hızlı yolu seçin: 40'tan fazla ülkede 800'den fazla şehir için toplu taşıma haritaları, yol tarifleri ve bilgiler.
- Gecikmeleri önleyin:40'tan fazla ülke için gerçek zamanlı trafik ve yol kapatma bilgileri.
- Seyahatlerinizi yola çıkmadan planlayın: Telefonunuzda veya here.com'da haritaları kişiselleştirin ve oraya vardığınızda görmek istediğiniz tüm yerleri depolayın.
- Arkadaşlarınızla kolayca buluşun: Glympse, seyahat ilerlemenizi ve varış saatinizi metin veya e-posta yoluyla paylaşmanızı sağlar.

Google Play Store - ücretsizdir.Bu gün markette yayınlandı.
 


anılbaran

anılbaran

Üye
konu açarken marktten değilde kendinize özgün bir kaç cümle ile tanıtsanız bizim için daha iyi olur normalde böyle konulara izin verilmiyor artık
 

özüt

Üye
    Konu Sahibi
Dediğiniz forumda bir kural mı?
--------------------------------------
Paylaşılan konudaki açıklama; markettekiyle aynı olsa bile kişinin,sunumdaki konuyu okuma olasılığı marketten daha fazladır.
 
anılbaran

anılbaran

Üye
öyle de diyebilir son zamanlar kopy paste konuların bize yarardan çok zarar sagliyor . O yüzden .
 
The Pancar

The Pancar

Üye
Ne güzel anlatmıssın diye yorum yapacaktım [emoji2] [emoji2]

Program ilgimi cekti deneyeceğim
 
suat1111

suat1111

Üye
markette göremedim burdan paylaşsanız
 


Üst Alt