here city lens wifi sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
    Konu Sahibi
here city lens wifi sorunu
arakdaşlar bir sorum olucak bu here city lens kurmuştum ben 2 gündür net olmadan baglanılamaz uyarısı alıyorum bu nedir anlam veremiyorum önceki nokia city lens kurmak istedim ancak wp programların içinde bulamadım bunu bilen biri varsa paylaşa bilirmi programı silip tekrar kurdum here yi aynı sorun devam ediyor ne yapmam lazım

mesutcinik

mesutcinik

Üye
here city lens nokia city lens'in aynısı ve herhangi bir veri bağlantısı olmadan kullanılamıyor...

- - - Eklendi - - -

Yani karşılaştığın sorun normal

4MaGuS

4MaGuS

Üye
    Konu Sahibi
here city lens nokia city lens'in aynısı ve herhangi bir veri bağlantısı olmadan kullanılamıyor...

- - - Eklendi - - -

Yani karşılaştığın sorun normal
nasıl ya ben telefonu ilk aldıgım günler dışarda kullanmıştım bir kaç sefer ancak bir sorun sorun oldu işde görmedi eve geldim wifi açıp denedim görmüştü sonradan here daha üstün diye onu kurunca evin dışında denemediğim için yapmıyor haralde şimdi herkez için böylemi bu ya netsiz olamsı lazım bence bunun böyle çok kötü o zaman

mesutcinik

mesutcinik

Üye
bende bazen kullanıyorum da o harita gibi değil sanırım haritada gerekmiyor bağlantı ama onun için bağlantı gerekiyor sanırım çünkü ben kullanırken hep istiyor

4MaGuS

4MaGuS

Üye
    Konu Sahibi
hayır benim anlamadım sorun şu ilk başlarda istemiyordu dün bir deniyeyim dedim dışarda iken wifi baglantısı istedi neyse o zaman böyle idare edicegiz veya nokia ya internetsiz olması için başvura biliriz çünkü gps varken net istemesi biraz saçma bence

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Pusula ve gps kullanıyor.

- - - Eklendi - - -

Üstelik gps varken internet kullanmak istemesi gayet doğal, telefonda kayıtlı değil sonuçta mağazalar veya her hangi bir yer. İnternete bağlanıp konumu buluyor sonra sizin önünüze getiriyor.

mesutcinik

mesutcinik

Üye
hayır benim anlamadım sorun şu ilk başlarda istemiyordu dün bir deniyeyim dedim dışarda iken wifi baglantısı istedi neyse o zaman böyle idare edicegiz veya nokia ya internetsiz olması için başvura biliriz çünkü gps varken net istemesi biraz saçma bence
işyerleri kayıtlı değil sanırım gps aracılığıyla senin haritada ki yerine buluyor ancak etrafındaki mekanları bulmaması gayet normal onları da internet aracılığıyla indiriyor ancak ileride haritalar gibi çevrimdışı kullanma özelliği getirilebilir :oke:

4MaGuS

4MaGuS

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar galiba son gelen güncelleme ile wifi baglantısı istiyor önceden böyle degil di ve şuan here için başka bir şey yapılamaz peki telde ilk aldıgımızda yüklü gelen nokia city lens kurma şansımız varmı wp de bulamadım diye yazmıştım tele flash atıp deniyen varmı güncelleme yapmadan nokia city lens sorunsuz çalışıyormu wifisiz olarak tabiki

serinaga

serinaga

Üye
Şöyle düşün, arama yaparken güncel bilgiler için internet bağlantısı ister. Değilse eski bilgiler yanıltıcı olabilir, sonuçta bir sürü yer kapanıyor, açılıyor dimi ...

4MaGuS

4MaGuS

Üye
    Konu Sahibi
sorun çözüldü arkadaşlar yeni gleen sürüm bu artık böyle bunun dışıdna wifisiz map ten direk bakabiliyoruz ancak kısıtlı bulundugumuz daire çapı kadar sadece evet arkadaşım senin dediğin gibi güncel olsun diye yapıldı ancak dışarda neti olmayanlar için güzle bir şey degil bunun yerine harita paylaşsalar map gibi orda kayıtlı olsa daha iyi olurdu zaten ilk sürümleri öyledi bence neyse uzatmaya gerek yok

Üst Alt