>Her Türlü Tema İsteği Burada Olur(Tema İstekleri Konu Başında Alıntı Olarak Verilir.)>

Sponsorlu Bağlantılar

zopato

zopato

Üye
TEŞEKKÜR ETMESİ KOLAY ve GÜZEL BİRŞEY
FAKAT BU TEŞEKKÜR BUTONUNU BULMAK ZOR İŞ. BİRİSİ YARDIM ETSİN. SÖZ ONADA TEŞEKKÜR EDECEĞİM:oke:

hakkı_gzr

Üye
kardes bana bi playboy la ilgilgi tema yaprms penbe siyah tavsanlı ;)

bdr81

bdr81

Üye
KARDEŞİM Digiphone E7300 MARKALI TELEFONA TEMA LAZIM YAPARSAN ÇOK SEVİNİRİM...

emir-71

Üye

bu osmanli tugrasi temasi lazim sadece siyah baska birsey önemli degil siyah üzerine tugra ve menüde siyah olsun iconlar önemli degil orjinalde olur yardimci olursan tesekkürler.
Telefon 8600 Luna s40

genext_emre

Üye
Emeğe sağlık

wehwet_007

Üye
kardeş bende sendne bi tema isticem ama resmi sana göndermem lazım msn adresimi eklersen sevinirim [email protected] istedigim temayı yaparsan cok sevinirim kardeş bekliyorum inş eklersin şimdiden tşk ederimm

memo42

Üye
resimdeki tema samsung b5702ye ait ben bu temayı nokia N86 için istiyorum ilgilenirsen sevinirim

bdr81

bdr81

Üye
hani nerde temalar sadece lafta ne zamandan beri bekliyorum hiçbir sayfa cevap yazmadı...

bilgin35

bilgin35

Üye
bana 6300 uyumlu bir araba teması

sadamgdf

Üye
Selam kardeşim ben b78 simsiyah neonlu falan bir tema istiyorm aradım ama pek beğenmedim yaparsan cok mutlu olurum simdiden tesekkürler :)

FeeLTheDeaTh

Üye
saw'ın temasını istiyorm kardeş n73 için

zerox2006

Üye
E 72 telefonumla uyumlu çalışabilecek haraketli büyük ekran dijital saatli bir tema hazırlarsan beni çok mutlu edersin. şimdiden teşekkür ederim.

MertyBoy

Üye
baksana bnm 5230 varda bi tema istiyorum ana sayfa da MMerty Boy yazsın böle alengirli bişi olsun animasyon gibi gerisini desalla sana zahmet Allah razı olsun

emrealtunten

Üye
nokia e72 için güzel bi tema ayarlar mısın

sami84

Üye
halil 96 arkadasım bana senın besıktas Çarşı resminin temasını ayarlayabilirmisin tlf 6630 tesekkurler...

bobmarley46

bobmarley46

Üye
arkadaşım 6131 uyumlu araba temeları istyrm...tşklerr

SnekAffekt

SnekAffekt

Üye
selam ben gs teması istiyorum.

server1905

Üye
slm arkadaşlar bana galatasaray teması lazım daha değişik yardımcı olurmusunuz teşekürler

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye

güzel insan aynı bu gördüğün resimdeki temayi nokia orjinal rede göre yapabilirmisin yani arka plan orjinal nokia 5800 red olsun yazıları ve butonlarıda aynı orjinal nokia 5800 red gibi olsun ve yazıları kaydırakları ve işaretli olan butonlarıda kırmızı yapabilirmisin aynı orjinal red ile tek farkı iconları resimleri ve menusel sıralaması windows 7 temasındaki gibi olursa emin ol cok mutlu olurum ve beni cok sevindirirsin şimdiden teşlk ALLAH razı olsun :oke:

Scorpionm6

Üye
bana bi hareketli bmw yada fenerbahçe teması yaparsan Samsung omnia 2 (GT-I8000) için çok sevinirim...