>Her Türlü Tema İsteği Burada Olur(Tema İstekleri Konu Başında Alıntı Olarak Verilir.)>

Sponsorlu Bağlantılar

otostopçu

otostopçu

Üye
kardeşim bende 5800 var ben ona alevli turuncu-kırmızı-siyah-sarı ağırlıklı renklerde tema yaparsan seviinirim öp3 arka planınıda değiştiriresn iyi olu simdiden sağol telefonun dış kabı kırmızı

boyabatliyiz57

Üye
samsung j700 tema

enesakan96

Üye
Kardeş samsung j700 için tema yok herhalde

--------------- Ekleme ---------------

kardeşim bende 5800 var ben ona alevli turuncu-kırmızı-siyah-sarı ağırlıklı renklerde tema yaparsan seviinirim öp3 arka planınıda değiştiriresn iyi olu simdiden sağol telefonun dış kabı kırmızı
UMARIM İŞİNE YARAR KUSURA BAKMA SİTEYE NASIL EKLENDİĞİNİ BİLMEDİĞİM İÇİN TEMAYI HOTFİLEYE ATTIM

Chilqin

Üye
arkadaşım bana bursaspor'a özel hareketli bir tema yaparmısın acaba 6500 slide için olcak şimdiden saol

serwetmm

Üye
öncelikle konu için teşekkür ederim arkadasım hazırladıgın temalar chok hosuma gitti benim için bi beşiktaş teması hazırlarsan chok memnun olurum telefon modeli 6500 slide.bide ilginç farklı tarzda senin zewkine kalmış bi tema :evet:

halil96

halil96

Üye
    Konu Sahibi
Temalar Bölümüne Artık Fazla Bakamıyorum, Ama İsteklerinizi Yapmaya

Çalışacağım:oke:

..PaMuK..

..PaMuK..

Üye
nokia 5200 için shrek teması olursa yapabilir misin? menüsü değişik, zil sesi değişik, mesaj sesi değişik bide kayar kapak sesi koyabilirsen sevinirim. şimdiden tşkler:)

zerdalı

Üye
Kardeşim böyle bir hizmette bulundugun için çok teşekkürler.Benim istediğim KURTLAR VADİSİ PUSU oyuncularının telefonlarında kayar kapağın hem açılışında hem de kapanışında dit diye bir ses geliyor.Anladığım kadarıyla bu olay temadan kaynaklanıyor.Bana bu sesi 8800 arte orijinal teması olan ''LİGHT ART'' a ekleyebilir misin?

piekna02

Üye
bjk teması yok mu ?

Mechul_asi

Üye
slm arkadaşlar benim tel samsung g880 bana acilen tema lazım galatasaray teması ve bı kac degişik tema şididen tşk

mku97

mku97

Üye
5130 teması istiyorum hareketli göze yakışır bide duvar kağıdı dijital saat olsun beşiktaşlı olsun zahmet olmazsa

ugur.amca

Üye
Samsung c3510 siyah ve sade bir teme

k0rh4n90

Üye
kardeş nokia E71 kullanıyorum... siyahlı , güzel,sade bir tema yaparsan sevinirim.. :)

otostopçu

otostopçu

Üye
mrb sağol biraz geç oldu ama sayfayı yeni buldum

bide 5800 a 5300 e istediğimden bulursan çok sevincem teşekkürler

djlkr

djlkr

Üye
6300 İçin Nissan Skyline Teması Vardı Benim Eski Telefonda Yüklüydü İkonları Falan Çok Süperdi Mavi Bişi Onu Bulabilirmisin Nooooolur ??????

avram_09

Üye
6300 a uygun avram yazan bir tema yapabilirseniz çok sevinirim ama atesteymiş gibi yazabilirseniz çok sevinirim

kaderler

Üye
teşekkür

arnavut_35

Üye
Kardeşim Ben Nokia 6680 telefon kulllanıyom bana Bucaspor La ilgili Tema Yaparmısın :) [email protected] msn em

dahadaha

Üye
5800 için tema lazım

v40 için

asdfg589

Üye
arkadaşım ben samsung m3200 beat s uymlu 5 adet tema istiyorum şimdiden teşekkürler saygılar...