>Her Türlü Tema İsteği Burada Olur(Tema İstekleri Konu Başında Alıntı Olarak Verilir.)>

Sponsorlu Bağlantılar

halil96

halil96

Üye
    Konu Sahibi
>Her Türlü Tema İsteği Burada Olur(Tema İstekleri Konu Başında Alıntı Olarak Verilir.)>
Önce Teşekkür Et Butonuna Basın...

Daha Sonra da Telefon Modelinizi ve Temanın Nasıl Olacağını Yazın

Yapıyım...
:oke:

Temanızı Burada Bulabilirsiniz...(Bu Konu Başlığında)

Not:Sözümü Tutuyorum...:bye2:

arkadaşlar ben 6300 fenerbahçe uyumlu tema istiyorum bana yardımcı olur musunuz sımdıden tşk..

İNDİR

İNDİR

İNDİR

Arkadaşım 6288 uyumLu Nike Ya da Adidas Teması istiyorum.
Adidas Teması Hazır Kardeşim, Teşekkür Etmeyi Unutma:oke:

İNDİR

Selam arkadaşım ben bir hareketli göze yakışır Eskişehirspor teması birde hani telefon saatine göre tema da gece gündüz filan oluyor yagmur kar yagıyor güzel manzara resmi olan bir tema yapabilirsen sana zahmet olmassa sevinirim :) Teşekkürler şimdiden
Teman Hazır Kardeşim, Bir Teşekkür Etmeyi Unutma:oke:

İNDİR

arkadaşım GÖLEZLİ nikine güzel bir KAÇ tema yapsana menüsü klasik nokıa menüsünden farklı olsun GÖLEZLİ
Kardeşim 1 Saatimi Aldı Ama Sonunda Yaptım Müzik Çalar Resmi Falan Herşeyi Farklı Böyle Tema Yapabileni Zor Bulursun, İNDİR e Tıkla ve İndir:oke:

İNDİR

• Beğen
Tepkiler: onur2735, cripppto, gogo26 ve 29 diğerleri

demon_of_angel

demon_of_angel

Üye
kimseye kanmam ben kendim yapabiliyorum zaten

halil96

halil96

Üye
    Konu Sahibi
Forumu Boş, Beleş Mesajlarınla Kirletme...:nono:

halil96

halil96

Üye
    Konu Sahibi
Tema İsteyen?

KaLpsiz EsMeR

Üye
arkadaşlar ben 6300 fenerbahçe uyumlu tema istiyorum bana yardımcı olur musunuz sımdıden tşk..

Realmax

Üye
Selam arkadaşım ben bir hareketli göze yakışır Eskişehirspor teması birde hani telefon saatine göre tema da gece gündüz filan oluyor yagmur kar yagıyor güzel manzara resmi olan bir tema yapabilirsen sana zahmet olmassa sevinirim :) Teşekkürler şimdiden

ferber

Üye
Arkadaşım 6288 uyumLu Nike Ya da Adidas Teması istiyorum.

gölezli

Üye
arkadaşım GÖLEZLİ nikine güzel bir KAÇ tema yapsana menüsü klasik nokıa menüsünden farklı olsun GÖLEZLİ

halil96

halil96

Üye
    Konu Sahibi
Hemen Yapıyorum

halil96

halil96

Üye
    Konu Sahibi
Tema Konu Başlığına Taşınmıştır:oke:

Ekli dosyalar

Realmax

Üye
Teşekkürler kardeşim

halil96

halil96

Üye
    Konu Sahibi
Temalar Konu Başlığına Taşınmıştır ve Bundan Sonra da Hazırlanan Temalar Orada Olacaklardır:oke:

malkozmalkoz

Üye
arsenal teması ama deişik bişeler olsn tşkr şimdiden

atilla 0606

Üye
teşekkürler

Miskin87

Üye
Helal olsun kaç yere ricalardabulunduk ama hep boş döndük.. :(
Emeklerine sağlık arkadaşım..benimde senden ricam 6300 pembe tonlarında sade bir tema rica edebilirmiyim..sadece msj yazma kısmıda tonlama renginde olursa daha güzel oluyor sanki..şimdiden çok teşekkürler :)

muchiku

Üye
ben çekim gücü ile bağlantılı sony ericsson t240x320 tema arıyorum