Her Sabah Saat Kaçta KalkıyorsuNuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tragedie

Emekli Yönetici

bence daha geç kalkanlar var ama yazmıyorlar ki konuyu görmediler ben biliyorum ama kim olduğunu

Kimse Zaaflarını Kolay kolay Açıklayamaz Tahmin ediyorum O zaman o kişi erkek olsaydı ismi temel yada dursun olurdu o mu

Tepkiler: Tuba

Placebo-

Üye
Biri uyandırmadığı takdir de kaçta yatarsam yatayım 12 ile 1 arası kalkarım. Şansımı zorlayıp 3'e kadar uyumuşluğum vardır..

7:25 e telefonu kuruyorum erteleyerek saat 8 de kalkıyorum saat 8den sonra telefon da erteleme seçeneği çıkmıyor sadece durdur seçeneği çıkıyor yoksa daha fazla ertelerdim

Tuba

Üye

Kimse Zaaflarını Kolay kolay Açıklayamaz Tahmin ediyorum O zaman o kişi erkek olsaydı ismi temel yada dursun olurdu o mu
Cıks değil yaa konuyu görse yazar çekinmez çağırayım mı

Tepkiler: tragedie
7'de kalkıp 5 dk bişeyler yiyip geri yatıp 7.30'da kalkıyorum o 20-25 dk bütün geceye bedel oluyo

Biri uyandırmadığı takdir de kaçta yatarsam yatayım 12 ile 1 arası kalkarım. Şansımı zorlayıp 3'e kadar uyumuşluğum vardır..

sen yanlış konudasın dostum ya burda "her sabah kaçta kalkarsınız?" diye sorulmuş "her öğlen kaçta kalkarsınız diye değil

Benim yanıma yaklaşan yok henüz . Sabah 04.30 ile 05.00 arası kalkıyorum. Bir daha da uyumuyorum.
Neden erken kalkıyorsun diye merak edenler içinde kızım ve oğlum diyebilirim. Oğlum o saatlerde acıkıyor ve kalkıyor. Beşiğini sallayıp gürültü yapıyor. Eh haliyle Anası babası kalkıyor. Eşek sıpası fazla gürültü yapıyor. Haliyle kızımda kalkıyor. Cümbür cemaat ayaktayız yani.

Tepkiler: Tuba

Revengeful

Emekli Yönetici
6.30 ıcın alarm kuruyorum ama 5dk daha diye diye 7.30u buluyor

Tepkiler: zaza

zaza

Üye
Saat 7'de alarm kurulu seni bilmem ama urfanin bir ucundan karakopruye gidiyorum. Ne kadar uzun bir yol oldugunu tahmin edebilirsin

MrExpert

Üye
6 da uyanıp 7 de kalkıyorum ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...