\\Her model cihaz için rom atma veya root,cwm işlemini buradan bana sorabilirsiniz//

Sponsorlu Bağlantılar

Konudan yararlandınız mı?

• Evet

Kullanılan: 36 76.6%
  • Elbette

Kullanılan: 9 19.1%
  • Tabiki

Kullanılan: 13 27.7%

• Kullanılan toplam oy
    47
kanat_58

kanat_58

Üye
Benimkide rootsuz dediğim gibi lucky patcherdaki ayarıda yap geçişlerdeki ayarı

DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
galaksy gt n8010 tableti rootladım sonunda, odin ile :) yardım edebilirim...

within90

Üye
HAHAHAHAHAHAHAHAHA XDDDDD "Alttaki geçişlet kısmındaki bendeki ilk 3 ü açık" ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK saol şimdi oldu valla Cennette gitçen ÇOOOOOOK SAOL şimdi oldu o ekran geldi buna dikkat etmemişim ;)))))))) ;)))

kanat_58

kanat_58

Üye
Olduğuna sevindim yardım edebildiysem ne mutlu

chelyk

Üye
beyler gunship battle ı nasıl modladığınızı tam anlatında bizde yararlanalım
Ben hallettim gerek kalmadı. :)

PROEXSERT

PROEXSERT

Üye
exper e7q taplet var bir turlu root atamadim yardim ederseniz sevinirim

elmacıadam

elmacıadam

Üye
Smarttab II 7' tabletim var root dosyasını bulabilirmisiniz?:rolleyes:

cubeyr

cubeyr

Üye
S.a kardeş Samsung Galaxy S5 mini için rom bulabilir misin ? :spr

oneman9

Üye
benim android sürüm 4.0.4 ics ben bunu
yukseltmek istiyorum hatta bunu cm11 ile yaptım
oldu ama baktım kamera 3 mp oldu ve bluetooth
ve wifi çalışmıyor yine eski stock roma döndum
simdi surum yukseltmek icin acaba baska
kylessopen fu ll calisan rom varmi veya bunu
build.prob kodlarla yapsam olurmu yardim eder
bir yol bulurmusunuz....teşekkurler......pardon bilmedigimden ayrı konu açmıştım baktım tek konu var buraya aldım...bu arada tel gt s7560....tesekurlerrr :)

LinkinParkMania

LinkinParkMania

Üye
merhaba hocam
tabletim piranha quattro tab9.7
a31 işlemci 2gb ram 8gb hafıza

cihaza uygun custom rom yada cwm haliyle yok piranhadanda güncelleme yok 4.1 sürümü kullanıyorum. Bi tane 4.2 sürümleri var ama ekran parlaklığı kısılmayan bozuk bi sürüm o yüzden tabletin şarjı 1 saat gitmiyor. 4.1 sürümde rahat bi şekilde 3-3buçuk saat kadar sürüyor.
Cihaza cwm yapılmadığı için deneme yanılmayla onda v972 V2 tabletin cwm sini kurdum cwm e girebiliyorum wipe cache filan onları seçebiliyorum temizlemeler filan yapıyor ama cwm tabletin dahili sd kartını yada benim taktığım harici karta attığım cm10.2 yada farklı custom romları görmüyor. İmg dosyası şeklindeki custom rom ları phonix le yükleyebilyorum ama tablet açılıyor ses tuşları basınca sesler çıkıyor ama ekran karanlık. cwm de SD kart bulunamadı hataları veriyor. bi önerin var mıdır?
teşekkür ederim.

yesilyol22

yesilyol22

Üye
Selamun aleyküm kardeşim
Bende casper via v5 cep telefonu var pc olmadan root atabileceğim bir program var mı?

kanaryamustafa

kanaryamustafa

Üye
merhaba xperia m telefonum var. Robot yapmıştım Fakat bir müddet sonra telefon sd kartı görmemeye başladı Ayarlardan depolama tıklandığında ayarlar durdu hatası alıyorum. Bu konuyu almıştım orada Stock rom yukle hallolur dediler Bu sorunu nasıl çözerim Sd kartta sıkıntı yok. Bi yardımcı olun Tşkler

ISMAYILIM

ISMAYILIM

Üye
Benim HTC Desire HD telefonu var.Çok takılıyor kasmalar yapıyor bıktım.Android surumunu nasıl yukseltebilirim.Android 4. Ustu yapabilirmiyim.Yardım edebilirseniz sevinirim.Android hakkında fazla bilgim yok.Şimdiden teşekkür ederim.

yusuf3151

yusuf3151

Üye
Samsung g grand 2 icin room var mi

Rancho

Rancho

Üye
s4 zoom için cwm var mı ?

baba14957

Üye
Casper A6106 Root

cemal1905

cemal1905

Üye
Bende replika s5 var rom atacam cwm açamıyorum. Ses açma + güç tuşu (ses kısma da olabilir) cwm ye girmiyor samsung logosunda kalıyo reset atıp normal acılıyo yardım etseniz cok makbule gecer

major38

major38

Üye
Telefonum htc one s (s3) modeli htc'nin kendi sitesinden root ettim unlocked ettim fakat titaniumbackup kurunca kökdizine ulışamıyor rootlu değil felan dedi nasıl olacak beyler bilgisi olan bilgilendirsin beni lütfen...

yesilyol22

yesilyol22

Üye
Selamun aleyküm arkadaşlar casper via v5 telefonuma root atmak istiyorum fakat olmuyor

NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
Selamun aleyküm arkadaşlar casper via v5 telefonuma root atmak istiyorum fakat olmuyor
framaroot indirin kurun telefona ayarlar -gelistirici secen3kleri-usb hata ayıklama açık olsun programi acip rootlayiniz
Telefonum htc one s (s3) modeli htc'nin kendi sitesinden root ettim unlocked ettim fakat titaniumbackup kurunca kökdizine ulışamıyor rootlu değil felan dedi nasıl olacak beyler bilgisi olan bilgilendirsin beni lütfen...
Super su kurdunuzmu
Bende replika s5 var rom atacam cwm açamıyorum. Ses açma + güç tuşu (ses kısma da olabilir) cwm ye girmiyor samsung logosunda kalıyo reset atıp normal acılıyo yardım etseniz cok makbule gecer
Mtk droid tools indirip ordan recovery yükleyebilirsiniz.
Fakat programı acip ilk root basin ardindan blockmaps ten turu ogrenin ubifs ise sakin yapmayin ext4 ise yapabilirsiniz
merhaba xperia m telefonum var. Robot yapmıştım Fakat bir müddet sonra telefon sd kartı görmemeye başladı Ayarlardan depolama tıklandığında ayarlar durdu hatası alıyorum. Bu konuyu almıştım orada Stock rom yukle hallolur dediler Bu sorunu nasıl çözerim Sd kartta sıkıntı yok. Bi yardımcı olun Tşkler
Orjinal romu internetten arastirin indirin
Sony hakkinda bilgim yok uzgunum ama kesin duzelecek bir sorun
Olmazsa recovery moduna girip
Wipe data/cache yapin duzelir
merhaba hocam
tabletim piranha quattro tab9.7
a31 işlemci 2gb ram 8gb hafıza

cihaza uygun custom rom yada cwm haliyle yok piranhadanda güncelleme yok 4.1 sürümü kullanıyorum. Bi tane 4.2 sürümleri var ama ekran parlaklığı kısılmayan bozuk bi sürüm o yüzden tabletin şarjı 1 saat gitmiyor. 4.1 sürümde rahat bi şekilde 3-3buçuk saat kadar sürüyor.
Cihaza cwm yapılmadığı için deneme yanılmayla onda v972 V2 tabletin cwm sini kurdum cwm e girebiliyorum wipe cache filan onları seçebiliyorum temizlemeler filan yapıyor ama cwm tabletin dahili sd kartını yada benim taktığım harici karta attığım cm10.2 yada farklı custom romları görmüyor. İmg dosyası şeklindeki custom rom ları phonix le yükleyebilyorum ama tablet açılıyor ses tuşları basınca sesler çıkıyor ama ekran karanlık. cwm de SD kart bulunamadı hataları veriyor. bi önerin var mıdır?
teşekkür ederim.
Yazilimsal olarak destekliyor fakat ekran driverları uyumsuz oldugundan goruntu gelmiyor :D Backup alip secmeli yuklemeden driveri kurulabileceginizi hatirliyorum emin degilim
****** Arkadaslar bu aralar cok ugrayamiyorum konuda bildirimden cikmis haberim yok kusura bakmiyin

Üst Alt