Alttaki videoyu bi incele istersen. Nasıl yapılacağı anlatılmış.Videonun altında ROM un linki var. Cihazın rootlu ve recovery yüklü olması lazım.Denerseniz sonucu bildirin...bnde samsung s3 var baska bir telefon firmasının (htc falan) romunu yukleyebılırmıyım bılgın varmı
bnde samsung s3 var baska bir telefon firmasının (htc falan) romunu yukleyebılırmıyım bılgın varmı
Nokia X - [ROM][NOKIA X/XL][OTA] Lewa OS 5.1 (26-09-2014) - MaxiCep Bu konuyu incele ROM içinnokia xl root ve rom?
Forum içerisinde denenmiş konular mevcut araştırınız.kardeş samsung galaxy s5 mini sm-g800hq root varmı?
Sp flash tool ile atabilirsiniz recovery.img varsa.mtk 6582 işlemcili telefonuma yeni bir rom attım rom yüklendikten sonra açıldı.logoda kalıyor 5 sn sonra reset atıyor kendine cwm ye de girmiyor.cwm yedeği var ama restore de yapamıyorum. kaldı telefon öyle ne yapmam lazım

çok sağol kardeşim özür dilerim var flash tool yedeği varSp flash tool ile atabilirsiniz recovery.img varsa.
Arkadaşlar her 3-4 sayfada bir yazıyorum ben rom/root/cwm gelistirmiyorum. Bana soruyorsunuz var mı diye bende googlede arayarak buluyorum lutfen bunu siz yapin. Dosyaları siz bulun . ben sadece nasil yuklenecegini gosterebilirim. Anlayis gostermenizi bekliyorum.![]()
Link2sd uygulamasını deneyinacer iconia b1 730hd tabletim var. 8gb hafızası var hemen doluyor, 16gb hafıza kartı aldım oda bir işe yaramıyor herhangibir uygulama vb kurulumu yada taşıması yapamadım root attım cihaza bulduğum proğramlarda taşıma işlemi yapamıyor, lolipop rom atsam lolipopta hafıza kartına kurulum yapılabiliyormu? eğer yapılabiliyorsa atabileceğim bir lolipop rom varmıdır? yada bir çözüm öneriniz varmıdır? tşk.

Estağfirullah kardeşimçok sağol kardeşim özür dilerim var flash tool yedeği var
Her cihazda aynı dizinide hafıza kartı olarak tanıtmalısıniz yoksa bir işe yaramazkiO uygulamada taşıdım dosyaları ana uygulamayı ana uygulamayı çalıştırınca data dosyalarını yeniden indirmeye başlıyor tablet elimde çöp şuan. Alırken bilmiyordum sdcarda uygulama kurulamadığını.

Bilgisayarıniza Samsung USB driver kuruntab4 t230 en basit nasıl rootlarım xda varda biraz karışık yapamadım yardımcı olursanız sevinirim..