framaroot indirin kurun telefona ayarlar -gelistirici secen3kleri-usb hata ayıklama açık olsun programi acip rootlayinizSelamun aleyküm arkadaşlar casper via v5 telefonuma root atmak istiyorum fakat olmuyor
Super su kurdunuzmuTelefonum htc one s (s3) modeli htc'nin kendi sitesinden root ettim unlocked ettim fakat titaniumbackup kurunca kökdizine ulışamıyor rootlu değil felan dedi nasıl olacak beyler bilgisi olan bilgilendirsin beni lütfen...
Mtk droid tools indirip ordan recovery yükleyebilirsiniz.Bende replika s5 var rom atacam cwm açamıyorum. Ses açma + güç tuşu (ses kısma da olabilir) cwm ye girmiyor samsung logosunda kalıyo reset atıp normal acılıyo yardım etseniz cok makbule gecer
Orjinal romu internetten arastirin indirinmerhaba xperia m telefonum var. Robot yapmıştım Fakat bir müddet sonra telefon sd kartı görmemeye başladı Ayarlardan depolama tıklandığında ayarlar durdu hatası alıyorum. Bu konuyu almıştım orada Stock rom yukle hallolur dediler Bu sorunu nasıl çözerim Sd kartta sıkıntı yok. Bi yardımcı olun Tşkler
Yazilimsal olarak destekliyor fakat ekran driverları uyumsuz oldugundan goruntu gelmiyormerhaba hocam
tabletim piranha quattro tab9.7
a31 işlemci 2gb ram 8gb hafıza
cihaza uygun custom rom yada cwm haliyle yok piranhadanda güncelleme yok 4.1 sürümü kullanıyorum. Bi tane 4.2 sürümleri var ama ekran parlaklığı kısılmayan bozuk bi sürüm o yüzden tabletin şarjı 1 saat gitmiyor. 4.1 sürümde rahat bi şekilde 3-3buçuk saat kadar sürüyor.
Cihaza cwm yapılmadığı için deneme yanılmayla onda v972 V2 tabletin cwm sini kurdum cwm e girebiliyorum wipe cache filan onları seçebiliyorum temizlemeler filan yapıyor ama cwm tabletin dahili sd kartını yada benim taktığım harici karta attığım cm10.2 yada farklı custom romları görmüyor. İmg dosyası şeklindeki custom rom ları phonix le yükleyebilyorum ama tablet açılıyor ses tuşları basınca sesler çıkıyor ama ekran karanlık. cwm de SD kart bulunamadı hataları veriyor. bi önerin var mıdır?
teşekkür ederim.
Backup alip secmeli yuklemeden driveri kurulabileceginizi hatirliyorum emin degilim