AIS
Üye
Rica ederimsaolasın hocam
Rica ederimsaolasın hocam

Kardeşim bende polypad c518 var root konusunda yardımcı olurmusun?Evet A dan Z ye sorularınızı bekliyorum
Herkes konu açmaya başlıyınca toplu olması gerektiğini düşündüm.
Lütfen sorularınızı bu konu üzerinden sorunuz.
Özelden soranlara cevap verilmeyecektir.
Bekliyorum
Cici60 arkadaşımızın hazırladığı Samsung galaxy s3 orjinal rom kurma işlemi:
Galaxy S III i9300 - S3 4.3 Türkiye Romu Kurulumu (En Kapsamlısı Resimli Anlatım!) Alternatif-Link Performans+ Uzun Şarj - MaxiCepCici60 ın hazırladığı Note 2 orjinal rom konusu:
Galaxy Note 2 N7100 - Note 2[4.3] Kurulumu En kapsamlı Anlatım[HATASIZ ŞEBEKE+ WİFİ+ ROOT!+ KNOX'U KALDIRMA] - MaxiCep
Samsung Galaxy S3 mini orjinal Recovery Cwm:
Samsung Galaxy S3 Mini Orjinal Recovery / Cwm - MaxiCep
Galaxy s3 mini orjinal recoveryden yüklenebilen root dosyası bir ilkLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kaldirdiĝin uygulamalar onemli sistem uygulamasi olabilirSlm hocam tel htc desire x uzun ugraslar sonunda root yaptim ama bi mac tame sistem uygulamasi kaldirinca tel kendi kendine kapanip sistem yeniden basliyor ve kaldirdigim sistem uygulamalarri Geri yukleniyor sorun ne olabilir acaba
Kardeşim sorunsuz çalışan s2 i9100 romunu al ve bu dosyalari telefonu ndaki belirtilen yerlere kopyala sorun çözülür.Arkadaşlar benimde bir sorum olacaktı sizlere ,
S2 i9100 Pc bağlayamıyorum. Telefon açılmıyordu Orjinal rom yükleyemedim. Custom Rom yükledim. Ancak öyle açılabildi. Daha önce telefonun ön kamerası gayet güzel çalışıyordu. Şimdi açtığımda ise " Kamera Başarısız " hatası alıyorum ve kamera kapanıyor ..
Tar dosyalarini daemon tools yada winrarla acmayi dene acmassa onun açma yolunu bilmiyorum onu temin edebililecegin romlar tüm romlara bak (aosp,aokp,miui,cm,carbon,legend,Peki ben bu dosyaları nereden temin edebilirim. Orjinal bir Rom indirdiğimde .tar uzantılı olduğu için bakamıyorum.
Diğer Romlarında çoğunu ben kullandım zaten. Hiçbirinde çalışmadı, Ön kamera malesef ..
Linki vericemKonu açılınca sistem modifikasyon bölümünden bulabilirsinizasus memo pad 7 (me176cx) modelini nasıl rootlayabilirim? her konulara baktım denediğim yöntemler işe yaramadı ne yapmam gerek? 130 mb lik sistem güncellemesi yapıldı
Linki vericemKonu açılınca sistem modifikasyon bölümünden bulabilirsiniz