\\Her model cihaz için rom atma veya root,cwm işlemini buradan bana sorabilirsiniz//

Sponsorlu Bağlantılar

Konudan yararlandınız mı?

• Evet

Kullanılan: 36 76.6%
  • Elbette

Kullanılan: 9 19.1%
  • Tabiki

Kullanılan: 13 27.7%

• Kullanılan toplam oy
    47
NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
500 ile 1000 tl düşünüyorum. Ama şimdi degil. Çünkü boyun fıtıgından amaliyat oldum 2 ay çalışamıyacam, 2 ay sonundada bel fıtıgından olacam toplam 4 ay.
Çalısmaya başladıgımda alacam. Lumya serisi modelleri ne olursa olsun işletim systemleri aynımıdır.
Esim lumya serisi hoşuna gidiyor. Ona almayı düşünüyorum. Lumya serisinin hepsi olurmu yoksa belli modellerimi oluyor. Tabletle baglantı, tabiki telefonlarla baglanılabilir degilmi.? Hizmetin için teşekkürler.
Geçmiş olsun öncelikle
Lumianın tüm serileri aynıdır. Yalnızca donanım olarak farklıdır.
İşletim sistemleri aynıdır. ;)
Alabilirsin.
İnternetinide rahatlıkla paylaşabilirsin.
LG optimus 4x hd telefona IMEI nasıl atılır bilgin var mı ?

Dostum adını pek hatırlayamıyorum ama şöyleydi sanırsam mobile uncle veya mobile uncle tools gibi bişeydi bunu googleplayden veya internetten apksını indir kur telefonuna bununla atabilirsin
Fakat şöyle gerekenler var.
Gerçek bir imei numarası lazım bunu senin telefonuna yazıcaz. Yazdıktan sonra sakın ama sakın imeisini aldığın teli açma kapalı dursun yoksa boşa gider...
ASUS Memo Pad 8 için google rom veya ona yakın sade rom arıyorum 4.4.2+ olursa iyi olur.
Maalesef rom arama işlerine bakamıyorum.
Sana araştıracağın yeri gösteriyim mutlaka varsa burdadır 2-3 dk nı almaz mobilden girdiğim için zor oluyor aramak :)
Googleye #Asus memo pad 8 rom XDA# yaz gelir.

4un6si

4un6si

Üye
maalesef xda'da yok o yuzden buraya yazdim

fatih_kutahya

fatih_kutahya

Üye
Seni de luzuzumsus şeylerle ve konu ile alakası olmayan şeylerle meskul ediyorum kusura bakma, özür dilerim.

( Lumianın tüm serileri aynıdır.
Yalnızca donanım olarak
farklıdır.
İşletim sistemleri aynıdır. Alabilirsin. )
demişsin nasıl yani, lumyanın işletim systemini biraz da açabilirimisin bilgi amacından.
Senide ugraştırıyorm ama kusuruma bakma lütfen. Diger arkadaşların haklarınıda calıyorum, onlardanda özür dilerim. İlgilendigin için teşekkürlet.

NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
Olur mu öyle şey :) :rica:
Lumia serisinin kullandığı işletim sistemi windows 8.0 dır. Hepsinde aynıdır
Yalnızca donanımları farklıdır. Yani kamerası, işlemcisi, rami bunlar farklıdır.
Başka deyişle telefonu ele aldıında hepsinin tuş kilidini aç aynı ekranla karşılaşırsın fakat kamerasını açtıında biri 44 megapixel biri 7 megapixeldir.
Birinin Ram i 1 gb birinin ki 2 gb tır.
Anlatabildimmi?
:)özellik bakımından yani hepsininki aynı
Tek değişiklik performans tır

fatih_kutahya

fatih_kutahya

Üye
Benim anladıgım kadara ile symbian gibi s60v3,s60v5 veyada s^3 annne belle, refres gibi karışık deyilde tek system, hıı anladım. Rem, kamera, flaş ışıgı gibi özellik girerse deyişiyor.
Ben nokia 3210 dan bir başladım kullanmaya n8 kadar hep nokia ve symbian kullandıgım için lumya mı android mi diye düşünüyordum.

Nokiadan yine şasmayım bence. Yinede teşekkürler bilgilendirdigin için.
Benin Nokia da program ve oyun var karışık, siteleren topladım yaklaşık 16,18 gb civarı. Sendede c5 varmış işine yarar belki, bana meilini özelden at bensana göndereyim. Buraya ekleme yetkim yok şuan oldugundada ekliyecem zatinden hep toplama kendi eserim yok. Millete hizmet benim için bir görevdir.

NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
bende de var kardeşim yinede çok saol :oke:
Sen yinede paylaşmak istersen bir yere yükleyip linkini paylaşabilirsin.
Çok saol ;)

fatih_kutahya

fatih_kutahya

Üye
Bir deneyim yapabilirsem
linki eklerim.
Bu siteye. Sagolasın yardımların için tekrar görüşmek dilegimle fatih_kutahya,dan selamlar sayılar.

basaran51

Üye
sa, kardes bende Samsung Galaxy S5 var yurt dısından getirttim. Bundaki rom THR yani iran romu yuklu bildigim kadarıyla buna güncel bi sekilde kullanabilecegim ve Türkçe dil desteği olan hangi sürümü yüklememi onerirsin? Ayrıca bu telefonu rootlayıp kullanmayı düsünüyorum 2si arasında kararsız kaldım bi yardımcı olurmusun.

Samsung Galaxy S5 SM-G900H

emreaydn123

Üye
kardeş trend 7560 bulabilirsen cm rom sorunsuz paylaşırmısın

NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
sa, kardes bende Samsung Galaxy S5 var yurt dısından getirttim. Bundaki rom THR yani iran romu yuklu bildigim kadarıyla buna güncel bi sekilde kullanabilecegim ve Türkçe dil desteği olan hangi sürümü yüklememi onerirsin? Ayrıca bu telefonu rootlayıp kullanmayı düsünüyorum 2si arasında kararsız kaldım bi yardımcı olurmusun.

Samsung Galaxy S5 SM-G900H
Dostum sammobileye gir oradan s5 in türkiye romunu indir :oke:

bargnes

bargnes

Üye
Merhaba kardeşim ben samsung galax gts 7580 root yapmak istiyorum ama ne kadar deneme yapsam olmuyor yapabilen varsa yazabilir mi cevabınız için teşekkürler

AIS

AIS

Üye
Sony Xperia L cyanogenmod varmı? Nereden bulurum?

gurkan553

gurkan553

Üye
merhaba kardeşim öncelikle sormak istediğim soru telefonumu rootladım ve yeni bir room atmak istiyorum cmw yüklenmesi gerekiyor ve bunu anlatıcak bi konu bulmama ragmen beni pek aydınlatmadı orda yazılanları yaptım ama cmw yüklendimi varmı yokmu nerden bilicem ki daha anlaşılır bi konunun linkini atarsan sevinirim şimdiden teşekkürler..

basaran51

Üye
Kod:

Benim aldıgım model SM-G900H bu modelin Türkiye Romu sammobilede yok. Türkiyede cıkan model SM-G900FQ modeli ve bununda sadece sammobilede Türkiye romu var. Modelleri farklı oldugu için sıkıntı cıkmasın ?

NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba kardeşim ben samsung galax gts 7580 root yapmak istiyorum ama ne kadar deneme yapsam olmuyor yapabilen varsa yazabilir mi cevabınız için teşekkürler
DOstum bilgisayarına kiesi kur
Sonra kingoyu kur
Tabletten ayarlara gir geliştirici seç usb hata ayıklama seç
Kingoyu aç tableti pcye bağla bekle biraz sonra rootla ;)
Sony Xperia L cyanogenmod varmı? Nereden bulurum?
Varsa Xda da vardır yoksa başka yerde yoktur maalesef.
merhaba kardeşim öncelikle sormak istediğim soru telefonumu rootladım ve yeni bir room atmak istiyorum cmw yüklenmesi gerekiyor ve bunu anlatıcak bi konu bulmama ragmen beni pek aydınlatmadı orda yazılanları yaptım ama cmw yüklendimi varmı yokmu nerden bilicem ki daha anlaşılır bi konunun linkini atarsan sevinirim şimdiden teşekkürler..
Dostum modele göre anlatım değişir rootladınya şimdi telefonuna rom manager indir oradan cwm kurabilirsin
Kod:

Benim aldıgım model SM-G900H bu modelin Türkiye Romu sammobilede yok. Türkiyede cıkan model SM-G900FQ modeli ve bununda sadece sammobilede Türkiye romu var. Modelleri farklı oldugu için sıkıntı cıkmasın ?
Bekle kurma ozaman bi bakayımDostum baktımda senin model uluslar arası 8 çekirdekli model
Türkiyede s5 900f seninki 900h

burada stock rom var sadece

telefon ayarlarında türkçe yokmu ?
zaten en güncel sürüm var üzerinde
sakın sen rootlama gerek yok bence rootluyup ne kullanacaksın? boşver.
güncellik dersen en son güncel sürüm yüklü değilmi zaten?
Ayrıca bir sayfada okudum doğruluk payı olmayabilir ama geliştirilmeyeceği yönünde yorum yapılmış

• Beğen
Tepkiler: basaran51
fatih_kutahya

fatih_kutahya

Üye
Kardeş bir sorum olacak.
Benim tabletin bulutundan telefona dosya gönderiyor ama telefondan tablete göndermeye başlıyor ve işlem başarısız gönderilemedi yazısı cıkıyor. Bu probleme ne gibi işlem gerekir. Yardımın üçün yeşekkürler

NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
Dostum ben hiç bulut transferi kullanmadım yazılım ve destek bölümünde konu aç buraya yazdığının aynını oraya yaz. :(

fatih_kutahya

fatih_kutahya

Üye
tamam olur teşekkürler

gurkan553

gurkan553

Üye
merhaba iyi tamam herşey güzelde room manager kur dedin kardeşimde bu programdan cmw yi nasıl kurcam bişiler var burdada yanlış birşey yapmak istemiyorum kötü sonuçlar doğurmasınroom manageri yükledimama ordan telefonun marka ve modeli yok ordanda yapamadım ve yahutta bende sorun var bilemem de sadece samsungtan 2 model çıkıyor elle yuklenmiyormu bu cmw bı iyi anlatım yapan bi konu yokmu acaba şimdiden Teşekkürler..

AIS

AIS

Üye
merhaba iyi tamam herşey güzelde room manager kur dedin kardeşimde bu programdan cmw yi nasıl kurcam bişiler var burdada yanlış birşey yapmak istemiyorum kötü sonuçlar doğurmasınroom manageri yükledimama ordan telefonun marka ve modeli yok ordanda yapamadım ve yahutta bende sorun var bilemem de sadece samsungtan 2 model çıkıyor elle yuklenmiyormu bu cmw bı iyi anlatım yapan bi konu yokmu acaba şimdiden Teşekkürler..
recovery setup-clockworkmod recovery buraya gelin telefon modeli varsa seç yoksa en altta device not lister above böyle yazı gelecek onu tıkla sonra yes clockworkmod 3 tıkla ve kuruldu bu kadar

Üst Alt