\\Her model cihaz için rom atma veya root,cwm işlemini buradan bana sorabilirsiniz//

Sponsorlu Bağlantılar

Konudan yararlandınız mı?

• Evet

Kullanılan: 36 76.6%
  • Elbette

Kullanılan: 9 19.1%
  • Tabiki

Kullanılan: 13 27.7%

• Kullanılan toplam oy
    47
NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
1.6 kullan

NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
dostum o zaman kingo ile rootlayacaksın.
Bilgisayarda ..tab usb driver kurulu olması gerekiyor.
Kingo kur bilgisayarına
Tabletin geliştirici seç aç
Kingoyu aç
Tab pc ye bağla
Bekle biraz
Sonra rootlaya bas

uyducu33

Üye
Maxiplus5 v2 rom yukleme

Otroligt

Otroligt

Üye
dostum o zaman kingo ile rootlayacaksın.
Bilgisayarda ..tab usb driver kurulu olması gerekiyor.
Kingo kur bilgisayarına
Tabletin geliştirici seç aç
Kingoyu aç
Tab pc ye bağla
Bekle biraz
Sonra rootlaya bas

Kardes Kingo Root var Geliştirici seçeneklerini açtım hata ayıklama modunu da aktifleştirdim. Kingoyu açıp pc ye bağlıyorum tableti ama turuncu dönüyor ve kırmızı oluyor yine tanımıyor. Driver yüklediğimi hatırlamıyorum. Herhangi bi driver olur mu yoksa General Mobile driveri mi bulmam gerekiyor?

NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
gm usb driver kurman gerekşunu bi dene istersen discovery için yazmışlar fakat sana olur driverin modelle pek alakası olmaz.

fatih_kutahya

fatih_kutahya

Üye
Kardeşim kolay gelsin,senden ricam konuyu açıklayacam bu konuda yardım etmen.

NEXT Tabloid_HR11-01A tablet için room atacam ama bulamıyorum. Nokia telefonu görsün Wifi den diye tabket. Joikusupot kurdum preminyum olmadı, ama 5800xpmüzikten wifiden giriş yaptım N8 ile 250 mg lık program indirdim iniyor ama tablet görmüyor. Habirde aypon 4s de girdi wifiden yoube ve googula baglandı. Şifreli şifresiz denedim tablette birşey yok. Bana bu konuda lütfen yardım.
Tabletim özellikleri =
NEXT Tabloid_HR11-01A ÖZELLİKLERİ =
CPU = RK3066
MİMARİ = DUAL-CORE ARM CORTEX A9
FREKANS = 1.6GHZ
GPU = MALİ 400
RAM = 1GB DDR3
BELLEK = 16 GB
EKRAN = 101" IPS, A KALİTE
ÇÖZÜNÜRLÜK = 1280 X 800 ÇÖZÜNÜRLÜK
ÇOKLU DOKUNMATİK = 5 NOKTA
KAMERA = ÖN 2.0MP,
ARKA 2.0 MP
WİFİ = VAR, 802.11 B/G/N
BLUETOOTH = VAR, 3.0
G-SENSÖR = VAR
TF KART GİRİŞİ = VAR
KULAKLIK GİRİŞİ = VAR
MİNİ USB = VAR
MİNİ HDMI = VAR
MİKRAFON = VAR, DAHİLİ
OS = ANDROİD 4.1
BATARYA = 6000 MAH

Bana bu konuda yardım istiyorum.

fatih_kutahya

fatih_kutahya

Üye
nasıl tam anlayamadım android te yabancıyım. Symbian desen anlarım. Birazdaha açarak anlatırsan sevinirim. Format attım tableti aldıktan sonra. Link verbilirmisin

Otroligt

Otroligt

Üye
gm usb driver kurman gerekşunu bi dene istersen discovery için yazmışlar fakat sana olur driverin modelle pek alakası olmaz.
Sağol sonunda atabildim şu cihaza root

NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
Sağol sonunda atabildim şu cihaza root
Yardımcı olabildiyesem ne mutlu bana :oke:
nasıl tam anlayamadım android te yabancıyım. Symbian desen anlarım. Birazdaha açarak anlatırsan sevinirim. Format attım tableti aldıktan sonra. Link verbilirmisin
Yazından pek bişe anlamamış olsamda sorun galiba nokiada kurduğun joikuspotla internetini paylaşmak istiyosun fakat tablet algılamıyor öyle deilmi?
Eer sorun buysa maalesef android symbiandan gelen paylaşımı görmüyor

• Beğen
Tepkiler: Otroligt
fatih_kutahya

fatih_kutahya

Üye
Yinde teşekkürler.
2 sorum olacak.
1 sorm = usb ile denedim olmadı bu konuda nasıl ayar yaparım internete girmeyi yani tabletle telefon hatımın üzerinden internete girme. Yukarda açıklamk istedigimde buydu. Altındaki yazı ise tabletin özelligi.

2 sorum = peki hangi marka telefon alırsam telefon üzerinden yani teli modem yapabilirim.
Yukardaki yazıda ise şunu anlatmak istedim. 2 telide modem olarak kullanıyorum birbirleri arasında tablete modem olarak görmüyor aypon marka telefon görüyor. Tablet modem olark görmüyor. Bunu demek istemistim üst yazıda.
İlgilendigin için teşekkürler.

NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
Seni kızdırmak gibi olmasında :kop:
Şimdi demek istediin telefonu usb ile bilg. Bağlayarak bilgisayardan internete girmek öyle değilmi?

Eğer demek istediğin buysa General mobile nin tüm modellerinde oluyor.

Sana şunu öneririm eğer PC de wifi varsa
Telefondan wifini paylaşıma aç
Pc den tıkla gir.
Pc de wifi yoksa git bi usb wifi adaptör al 20-25 tl her işini görür. :oke:

fatih_kutahya

fatih_kutahya

Üye
Seni kızdırmak gibi olmasında :kop:
Şimdi demek istediin telefonu usb ile bilg. Bağlayarak bilgisayardan internete girmek öyle değilmi?

Eğer demek istediğin buysa General mobile nin tüm modellerinde oluyor.

Sana şunu öneririm eğer PC de wifi varsa
Telefondan wifini paylaşıma aç
Pc den tıkla gir.
Pc de wifi yoksa git bi usb wifi adaptör al 20-25 tl her işini görür. :oke:

Kareş yok kızmak gibi lüksüm olmaz kimseye. Herkez bu forumda birbirine yardımcı oluyor. Ben senden yardım beklerken nasıl kızabilirimki.?
Neyse yined teşekkürler, ben tekrar konuyu açarak anlatayım.
Ben next marka tablet aldım özellikleri üst yazıda var. Ben bu tablet ile öncelikle wifi üzerinden cep telefonuma baglanıp internete girmekti. Bu işlemi biraz araştırdıgım diger sayfalarda arkadaşlar root at tablete görür yazmıslar. Ama root bulamadım bulsamda nasıl atıldıgını bilmiyorum. Benim 2 adet telefonum var N8 VE 5800 XPMÜZİK iki telefonumu joikuspot programı sayesinde birbirlerini modem olarak görüp baglantı yapıyorum. Hatta ve hatta aypon marka telefonuda baglıyorum. Room atarsan android de görür dediler. Onu araştırıyorum. Birde bende pc yok sadece 1 adet tablet 2 adet telefon var. Hatlarım avea da 1gb internet var, vodafonede sınırsız internet var.
Usb kablosu ile tableti tele baglayıp internete girilmezmi. Denedim usb ile görmedi.
Bu konuda bilgilendirebilirsen sevinirim.
Modem adaptörü bende düşündüm. Ama benim amacım teli kullanmak.
YİNEDE ÇOOOK AMA ÇOOO TEŞEKKÜRLER İLGİ VE ALAKAN İÇİN ŞÜKRAN VE MINNETTARIM. Sana ve senin gibi ustadad lara. Selamlar.

NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
Saol kardeşim üzülerek sana söylemek istiyorum root falan atsanda görmez aynı durum bendede sözkonusu C5-03 telefonum var joikuspotla interneti paylaşıylrum nokia ve ıphone hariç hibir telefon görmüyor . Nedenini çok uzun süre araştırmıştım paylaştığı dalga aralığını dahil hesaba kattım fakat bir türlü şu tablete veya android telefonlara gördüremedim . Yani bir yolu yok boşuna uğraşma derim. İmkansız yani çok denedim ama vızzzzz... :kop: ginede sorunu yazdığın için teşekkürler. Paylaşmanın tek yolu maalesef bi android telefon alıp sim kartını ona takıp ondan paylaşman veya ıphone da olur.
Gerisi hikaye yani yok rom atacanda yok root atacanda hepsi uydurmuş...
;)
:maxicep:

fatih_kutahya

fatih_kutahya

Üye
Teşekkürler. Kardeş hangi marka telefon olsun alayim. Android işletim system limi yoksa lumya işletim systemlimi.? Bu 2 system,den hangi modelleri tavsiye edersin. Birde wifi adaptör aldıp hattımı taktım diyelim. Adaptörüde tablete bagladık diyelim. Hattıma çarı gelince cevap verbilirmiyim, veremesemde bir uyarı verirmi tablette. Peki usbe kaplosudamı görmez bu, ayarları yokmudur usb nin, n8 tlfndan tablete dosya transfer ediyorum ama internet baglantısı kuramıyorum. Bu konularda bilgin varsa yardımcı olurmusun.? İlgilendigin için teşekkürler.

NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
Her ikiside olur işletim sis. Olarak.
Önereceğim telefonlar bütçeye göre değişir ne kadar tl lik düşünüyorsun?
Birde adaptör dediğim bilgisayara bağlanıyor tablete değil.
İnt bağlantısı dediğim gibi yeni bir telefon al sim kartını ona tak sonra ayarlardan internetini paylaşabilirsin bütün tablet ve telefonlardan girebilirsin.
Sen ne kadar tl lik almayı düşünüyorsun?

fatih_kutahya

fatih_kutahya

Üye
500 ile 1000 tl düşünüyorum. Ama şimdi degil. Çünkü boyun fıtıgından amaliyat oldum 2 ay çalışamıyacam, 2 ay sonundada bel fıtıgından olacam toplam 4 ay.
Çalısmaya başladıgımda alacam. Lumya serisi modelleri ne olursa olsun işletim systemleri aynımıdır.
Esim lumya serisi hoşuna gidiyor. Ona almayı düşünüyorum. Lumya serisinin hepsi olurmu yoksa belli modellerimi oluyor. Tabletle baglantı, tabiki telefonlarla baglanılabilir degilmi.? Hizmetin için teşekkürler.

asgz

asgz

Üye
LG optimus 4x hd telefona IMEI nasıl atılır bilgin var mı ?

4un6si

4un6si

Üye
ASUS Memo Pad 8 için google rom veya ona yakın sade rom arıyorum 4.4.2+ olursa iyi olur.

Üst Alt