NextWorld
Üye
Geçmiş olsun öncelikle500 ile 1000 tl düşünüyorum. Ama şimdi degil. Çünkü boyun fıtıgından amaliyat oldum 2 ay çalışamıyacam, 2 ay sonundada bel fıtıgından olacam toplam 4 ay.
Çalısmaya başladıgımda alacam. Lumya serisi modelleri ne olursa olsun işletim systemleri aynımıdır.
Esim lumya serisi hoşuna gidiyor. Ona almayı düşünüyorum. Lumya serisinin hepsi olurmu yoksa belli modellerimi oluyor. Tabletle baglantı, tabiki telefonlarla baglanılabilir degilmi.? Hizmetin için teşekkürler.
Lumianın tüm serileri aynıdır. Yalnızca donanım olarak farklıdır.
İşletim sistemleri aynıdır.
Alabilirsin.
İnternetinide rahatlıkla paylaşabilirsin.
LG optimus 4x hd telefona IMEI nasıl atılır bilgin var mı ?
Dostum adını pek hatırlayamıyorum ama şöyleydi sanırsam mobile uncle veya mobile uncle tools gibi bişeydi bunu googleplayden veya internetten apksını indir kur telefonuna bununla atabilirsin
Fakat şöyle gerekenler var.
Gerçek bir imei numarası lazım bunu senin telefonuna yazıcaz. Yazdıktan sonra sakın ama sakın imeisini aldığın teli açma kapalı dursun yoksa boşa gider...
Maalesef rom arama işlerine bakamıyorum.ASUS Memo Pad 8 için google rom veya ona yakın sade rom arıyorum 4.4.2+ olursa iyi olur.
Sana araştıracağın yeri gösteriyim mutlaka varsa burdadır 2-3 dk nı almaz mobilden girdiğim için zor oluyor aramak

Googleye #Asus memo pad 8 rom XDA# yaz gelir.