foruma girdik
Cığ gibi büyümüş
DOSTUM İŞİN AZCIK UĞRAŞTIRACAK
ROM FALAN MI ATTIN?
ORJ. ROMUNU KUR DÜZELİR
ŞÖYLE
Odin Flasher and USB driver
Odin downloaderLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
USB DriverLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Grab the original stock ROM:
Original Stock ROM:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Odin Flasher Guide: P7500XWLPD Android 4.0.4 ICS Firmware on Samsung Galaxy Tab 10.1 GT-P7500
1) Extract the downloaded stock ROM to get the .tar.md5 file.
2) Run Odin3_v1.85.exe
3) DO NOT CHECK the RE-PARTITION checkbox, only both ‘Auto Reboot’ ans ‘F-Rreset’ left alone.
4) Click the PDA button then load the extracted P7500XWLPD_P7500DBTLP3_P7500XXLQ8_HOME.tar.md5 file.
5) Reboot the tablet into Download Mode: Turn it Off, then( Press Volume Down + Power ON button at the same time).
6) Once the phone in download mode screen, connect USB cable To Phone. The highlighted yellow ID:COM box indicates that the device is properly connected to the PC. If you still do not get any results, try another USB port on your computer.
7) Click the Start button to begin flashing.
8 Wait until it finishes or watch out for the word “PASS”.
Once the tablet completely rebooted, remove it from PC, then reconfigure APN settings and change the default language from Dutch - German to your language.
That’s all! Samsung Galaxy Tab 10.1 GT-P7500 now runs in Android 4.0.4 P7500XWLPD Ice Cream Sandwich.
bir fatura çıkardılar.Çok ayrıntı vermeden anakart değişmesi gerektiğini söylediler..Bende tamire onay vermedim eski bir cihaza bu kadar para vermek istemedim açıkcası..Ama sanırım bu aşamadan sonra cihaz çöp oldu gibi duruyor 

Mobogenie ile denes4 zoom cihazıma root nasl atarm kindoom olmadı
Framaroot apk indir 1.6 sürümünü tek tıkla rootla.gmd kullanıcısıyım maalesef... şarj girişi bir kez bozulduğu için artık Pc ye taktığımda telefonu görmüyor...o yüzen Pc ye bağlamadan telefona root atabileceğim bir yol var mı?? yardımcı olursanız sevinirim
Framaroot apk indir deneSelâmun aleykum bende general mobile elite var root atma işlemi mevcut mudur yardımcı olursanız sevinirim
Cihazınızın markası nedir?\\Her model cihaz için rom atma veya root,cwm işlemini buradan bana sorabilirsiniz// | Sayfa 3 - MaxiCepslm abicim öncelikle konun çok yararlı benim sormak istediğim 6500T root atmak olacak çok aradım ama bulamadım gt-s 6500T 6500 ve 6500d için var ama T. için bi türlü bulamadım lütfen yardımcı olun?
Sony Xperia ZL android 4.3 root nasıl yaparım? Kingoroot ve mobogenie denedim olmadı maalesef.Framaroot apk indir 1.6 sürümünü tek tıkla rootla.
Framaroot apk indir dene
Cihazınızın markası nedir?\\Her model cihaz için rom atma veya root,cwm işlemini buradan bana sorabilirsiniz// | Sayfa 3 - MaxiCep
burada impactor diye bişe paylaşmıştım yorumuma bak görürsün onu bi dene
eğer bootloader kilidini açıksa çok kolay. sadece cwm destekli costum kerneli Flashtool ile yüklemek ve süper su zip dosyasını cwm kurtarma yardımıyla yüklemek yeterlidir.Sony Xperia ZL android 4.3 root nasıl yaparım? Kingoroot ve mobogenie denedim olmadı maalesef.
Teşekkürler ama bootloader kiliti kapalıeğer bootloader kilidini açıksa çok kolay. sadece cwm destekli costum kerneli Flashtool ile yüklemek ve süper su zip dosyasını cwm kurtarma yardımıyla yüklemek yeterlidir.
eğer bootloader kilidini kapalı olsa işin biraz zor.
Kardesim E-Tab10 un root işlemi hakkında yardımcı olabilir misin?Framaroot apk indir 1.6 sürümünü tek tıkla rootla.
Framaroot apk indir dene
Cihazınızın markası nedir?\\Her model cihaz için rom atma veya root,cwm işlemini buradan bana sorabilirsiniz// | Sayfa 3 - MaxiCep
burada impactor diye bişe paylaşmıştım yorumuma bak görürsün onu bi dene
tamam onada framaroot ile yapabilirsin .Kardesim E-Tab10 un root işlemi hakkında yardımcı olabilir misin?
Maalesef olmuyor denedimtamam onada framaroot ile yapabilirsin .
YAptığın adımları yazabilirmisin olması lazım çünkü.Maalesef olmuyor denedim
YAptığın adımları yazabilirmisin olması lazım çünkü.
Kurcan
Install super user dicen
Sonra ınstall super su yapacan
Sonra tekrar ınstall supersu yapcan
Sonra çık menüye bak supersu uygulaması varsa işlem tamamdır
Yaptığında succed yazmıyor mu?