\\Her model cihaz için rom atma veya root,cwm işlemini buradan bana sorabilirsiniz//

Sponsorlu Bağlantılar

Konudan yararlandınız mı?

• Evet

Kullanılan: 36 76.6%
  • Elbette

Kullanılan: 9 19.1%
  • Tabiki

Kullanılan: 13 27.7%

• Kullanılan toplam oy
    47
NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
Hehehe:kop
Baştan desene...:)
Senin hiç uğraşmana gerek yok.
Framaroot 1.6 apk indir onunla 5 sn de rootla.

Htc one için üstteki dosyayı indir.
Unlock bootladeri seç
Devam et.
Htc one nın koruması varmış :D

Bu linkten yazdım oku bence
2 yöntemi yap.

har78

har78

Üye
S3 mini XXAMG4 var bendr bunu nasıl rootlayabilirim frama olmadı.ne kadar risk var

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Hehehe:kop
Baştan desene...:)
Senin hiç uğraşmana gerek yok.
Framaroot 1.6 apk indir onunla 5 sn de rootla.

Htc one için üstteki dosyayı indir.
Unlock bootladeri seç
Devam et.
Htc one nın koruması varmış :D

Bu linkten yazdım oku bence
2 yöntemi yap.

Hocam Bunuda Denedim, Olmuyor. =]

NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Önceki yorumlarda cevabı verdim aslında
Kingo android root ile yap
Pc de samsung usb driver kurulu olması gerek
Risk bir tek elektriklerin kesilmesi :kop:
Olması gerek hata yapıyor olmayasın
Boot loaderi kapatıp sonra kingoyla rootlayacaksın
Bootloader'i Nasil Kapatiyoruz Hocam .?

darkata3311

darkata3311

Üye
Banda yardım edermisin Vodafone blade v telefonum googlede hesap açamıyorum root lamıştım bir sabah tel gitti rom da buldum nasıl yükleyecem bilmiyorum rootu bir türlü kaldıramıyorum

NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
İşte o programla :D
Anlatmışya unlock bootloader gibi bişe yazıyor ordan kapatıcaksın :)
Banda yardım edermisin Vodafone blade v telefonum googlede hesap açamıyorum root lamıştım bir sabah tel gitti rom da buldum nasıl yükleyecem bilmiyorum rootu bir türlü kaldıramıyorum
Ginger unroot programıyla kaldırabilirsin apksını bul telefona kur aç kaldırır....
Bidaha baktım sol üstteki bölümden unlock bootloader e tıkla go ya bas.
Bu kadar.
Usb hata ayıklamayı açmayı unutma :D

darkata3311

darkata3311

Üye
Ginger unroot programıyla kaldırabilirsin apksını bul telefona kur aç kaldırır....

Hocam rootu kaldırdık romda yükledim ama bu Google playe yine giremiyorum herşeyi denedim sanırım gitti telefon
hocam rootu kaldırdık ama Google playe hala giremiyorum gitti tel romda attık ama neyse sağol

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Bidaha baktım sol üstteki bölümden unlock bootloader e tıkla go ya bas.
Bu kadar.
Usb hata ayıklamayı açmayı unutma :D
Bootloader'i yaptim hocam.
Sorunsuz oldu.
Ama usb hata ayiklamayi aciyorum.
Rootlama bitiyor ve root failed diyor.
Needroot hatasi veriyorrrr :S

umuthan26

umuthan26

Üye
benim telefon için cwm den çeşitli modları yükleme nasıl yapılabilir? bu modun kaynaylarını nerden bulabilirim?

mesela, sallıyorum; z1 in bildirim çubuğu, cm 9 un launcer ini, galaxy s5 in ayarlar bölümünü yada bazı widget leri telefonuma bu yolla nasıl yüklerim?? kısacası kendime özel olarak nasıl bir rom yaratabilirim ?

emre 1994

emre 1994

Üye
Kardeş benim lg e730 telefonum var android sürumu 2.3.4 ben telefonuma root yapsam clash of clans yükleyip oynayabilirmiyim. clash of clans android surumu 4.0.4 istiyor suan yukleyip oynayamiyorum.

AIS

AIS

Üye
XPERIA ZLxperia zl android 4.3 root yapma

****GhOsT****

Üye
Mutanat tablet konusunda bilgin varmı acaba? Gerçi çok farkediyormu onuda bilmiyorum :) Kısaca sorunumu şöyle anlatayım.(ayrıca rom root olayına şuna kadar pek bir bilgim olmadığınıda belirteyim.)

Galaxy tab 10.1 3g (p7500) olan versiyonu kullanuyorum alet açıkken kendiliğinden kapanmış.Neyse sorun olmaz diye tekrar açayım dedim biraz zor açıldı ve wifi ye bağlanırken kitlendi.Sonra takılınca kapama tuşuna basılı tutup restart atayım dedim kapandı bir daha da açılmadı. samsung galaxy tab yazılı o siayh açılış ekranın da takılı kaldı. Bi kaç kere tekrar restart şeklinde açıp kapama zorlamasından sonra tepede mavi yazıyla bu hata çıktı..
Tam okunmuyoru ama olay anlaşılıyordur.

Biraz daha zorlayıp ses tuşuna falanda basılı tutunca kurtarma menüsü açıldı.(odın3 download protocol v2.1) Şuanda zaten bu mod dışında hiçbir şekilde açılmıyor tablet.

Şimdi pc den odin programı üzerinden kurtarma işlemine başlatıcam ama bu noktada bir kaç sorum olacak..
**Şimdi öncelikle bende orjinal turkcell rom yüklüydü.Root falanda yapılı değildi.
1- Sorun olarak kernel olmaması gösteriliyor sanırım bunun çözümü hakkında bilgin varmı?
*Kernel ayrıca nasıl yüklenir.Rom mu yüklemem gerekli? Eğer öyle rootlu olmadığı için sadece orjinal rom mu kurabilirim?Yoksa herhangi birisi olurmu?
2-Bir diğer önemli konuda bu işlemde içindeki resimlerimi videolarımı kurtarma şansım varmı yoksa şuan kesin olarak onlara elveda demişmi oldum. Yedek almadığım baya dosyam vardı..

3-Tablet romları hakkında bilginiz varsa cihazı çalıştırdık diyelim öncelikli amaç olarak:) Daha sonra en iyi versiyon nedir tüm özelliklerini sorunsuz kullanabildiğimiz hızlı ve telefon özelliğide olan.Normalda kendi rom un bu modelin sadece msj laşma kısmı açık telefon özelliği kilitli durumda..

Çok şey istemiş gibi oldum :) ama yardımcı olabiliirsen sevinirim.

Son düzenleme:
yesilyol22

yesilyol22

Üye
Selamun aleyküm ben general mobile discovery 16 gb root yaptım fakat cwm kuramadım mutlaka eksik bir şey yapıyorum yinede sormak istiyorum sorun nedir acaba

alpay731

alpay731

Üye
Derdime bir çare :)

Dostum Xperia Z1 telefonum var. Rootsuz. 4.4 Kitkat güncellemesi geldi yükledim. Şimdi Kitkat sürümünde. Nasıl rootlayabilirim? İnternette 4.4 için bulamadım.

mehmet_gsgs

mehmet_gsgs

Üye
ben de teli orjinale getirmek istiyorum da samsumg kies cihaz yazılımınız güncellenemez hatası veriyor. s4 mini.

odin ile TUR-I9190XXUAMF7-20130725164323 yazılımını kurayım dedim , ordan da kernel hatası verdi. yardımcı olabilir misin.

NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
foruma girdik
Cığ gibi büyümüş
Mutanat tablet konusunda bilgin varmı acaba? Gerçi çok farkediyormu onuda bilmiyorum :) Kısaca sorunumu şöyle anlatayım.(ayrıca rom root olayına şuna kadar pek bir bilgim olmadığınıda belirteyim.)

Galaxy tab 10.1 3g (p7500) olan versiyonu kullanuyorum alet açıkken kendiliğinden kapanmış.Neyse sorun olmaz diye tekrar açayım dedim biraz zor açıldı ve wifi ye bağlanırken kitlendi.Sonra takılınca kapama tuşuna basılı tutup restart atayım dedim kapandı bir daha da açılmadı. samsung galaxy tab yazılı o siayh açılış ekranın da takılı kaldı. Bi kaç kere tekrar restart şeklinde açıp kapama zorlamasından sonra tepede mavi yazıyla bu hata çıktı..
Tam okunmuyoru ama olay anlaşılıyordur.

Biraz daha zorlayıp ses tuşuna falanda basılı tutunca kurtarma menüsü açıldı.(odın3 download protocol v2.1) Şuanda zaten bu mod dışında hiçbir şekilde açılmıyor tablet.

Şimdi pc den odin programı üzerinden kurtarma işlemine başlatıcam ama bu noktada bir kaç sorum olacak..
**Şimdi öncelikle bende orjinal turkcell rom yüklüydü.Root falanda yapılı değildi.
1- Sorun olarak kernel olmaması gösteriliyor sanırım bunun çözümü hakkında bilgin varmı?
*Kernel ayrıca nasıl yüklenir.Rom mu yüklemem gerekli? Eğer öyle rootlu olmadığı için sadece orjinal rom mu kurabilirim?Yoksa herhangi birisi olurmu?
2-Bir diğer önemli konuda bu işlemde içindeki resimlerimi videolarımı kurtarma şansım varmı yoksa şuan kesin olarak onlara elveda demişmi oldum. Yedek almadığım baya dosyam vardı..

3-Tablet romları hakkında bilginiz varsa cihazı çalıştırdık diyelim öncelikli amaç olarak:) Daha sonra en iyi versiyon nedir tüm özelliklerini sorunsuz kullanabildiğimiz hızlı ve telefon özelliğide olan.Normalda kendi rom un bu modelin sadece msj laşma kısmı açık telefon özelliği kilitli durumda..

Çok şey istemiş gibi oldum :) ama yardımcı olabiliirsen sevinirim.
DOSTUM İŞİN AZCIK UĞRAŞTIRACAK
ROM FALAN MI ATTIN?
ORJ. ROMUNU KUR DÜZELİR
ŞÖYLE
Odin Flasher and USB driver
Odin downloader
USB Driver

Grab the original stock ROM:
Original Stock ROM:

Odin Flasher Guide: P7500XWLPD Android 4.0.4 ICS Firmware on Samsung Galaxy Tab 10.1 GT-P7500
1) Extract the downloaded stock ROM to get the .tar.md5 file.

2) Run Odin3_v1.85.exe
3) DO NOT CHECK the RE-PARTITION checkbox, only both ‘Auto Reboot’ ans ‘F-Rreset’ left alone.
4) Click the PDA button then load the extracted P7500XWLPD_P7500DBTLP3_P7500XXLQ8_HOME.tar.md5 file.

5) Reboot the tablet into Download Mode: Turn it Off, then( Press Volume Down + Power ON button at the same time).
6) Once the phone in download mode screen, connect USB cable To Phone. The highlighted yellow ID:COM box indicates that the device is properly connected to the PC. If you still do not get any results, try another USB port on your computer.
7) Click the Start button to begin flashing.
8 Wait until it finishes or watch out for the word “PASS”.

Once the tablet completely rebooted, remove it from PC, then reconfigure APN settings and change the default language from Dutch - German to your language.

That’s all! Samsung Galaxy Tab 10.1 GT-P7500 now runs in Android 4.0.4 P7500XWLPD Ice Cream Sandwich.
ben de teli orjinale getirmek istiyorum da samsumg kies cihaz yazılımınız güncellenemez hatası veriyor. s4 mini.

odin ile TUR-I9190XXUAMF7-20130725164323 yazılımını kurayım dedim , ordan da kernel hatası verdi. yardımcı olabilir misin.
ORJİNAL KİES LE KURULAMAZ
ODİN İLE KURACAKSIN
Derdime bir çare :)

Dostum Xperia Z1 telefonum var. Rootsuz. 4.4 Kitkat güncellemesi geldi yükledim. Şimdi Kitkat sürümünde. Nasıl rootlayabilirim? İnternette 4.4 için bulamadım.
KİNGO İLE YAPABİLİRSİN(BELKİ)
Selamun aleyküm ben general mobile discovery 16 gb root yaptım fakat cwm kuramadım mutlaka eksik bir şey yapıyorum yinede sormak istiyorum sorun nedir acaba
CWM KURULMUYOR GEÇİCİ OLARAK SAĞLAYABİLİYORSUN
ANDROİD MARK TEN DİSCOVERY CUSTOMİZER İNDİR
ORDAN GÖRÜRSÜN ZATEN:maxicep:
Kardeş benim lg e730 telefonum var android sürumu 2.3.4 ben telefonuma root yapsam clash of clans yükleyip oynayabilirmiyim. clash of clans android surumu 4.0.4 istiyor suan yukleyip oynayamiyorum.
ROOT SÜRÜMÜ DEĞŞTİRMEZ ROM ATMAN GEREKİYOR

sony experia s

sony experia s

Üye
Kardeş xperia s nasıl rootlarım

kartal835

kartal835

Üye
zta blade root türkçe

Üst Alt