\\Her model cihaz için rom atma veya root,cwm işlemini buradan bana sorabilirsiniz//

Sponsorlu Bağlantılar

Konudan yararlandınız mı?

• Evet

Kullanılan: 36 76.6%
  • Elbette

Kullanılan: 9 19.1%
  • Tabiki

Kullanılan: 13 27.7%

• Kullanılan toplam oy
    47
sony experia s

sony experia s

Üye
Teşekürler arkadaşlar

Batuhan.keles

Üye
Abi bende orjinal grand var güncelleme yaptım 4.2.2 sürümüne yükseldi bende bilgisayar yok varda bozuk telefon dan root veya cwm recovery yapabilirmiyim az araştırdım bulamadım

****GhOsT****

Üye
foruma girdik
Cığ gibi büyümüş
DOSTUM İŞİN AZCIK UĞRAŞTIRACAK
ROM FALAN MI ATTIN?
ORJ. ROMUNU KUR DÜZELİR
ŞÖYLE
Odin Flasher and USB driver
Odin downloader
USB Driver

Grab the original stock ROM:
Original Stock ROM:

Odin Flasher Guide: P7500XWLPD Android 4.0.4 ICS Firmware on Samsung Galaxy Tab 10.1 GT-P7500
1) Extract the downloaded stock ROM to get the .tar.md5 file.

2) Run Odin3_v1.85.exe
3) DO NOT CHECK the RE-PARTITION checkbox, only both ‘Auto Reboot’ ans ‘F-Rreset’ left alone.
4) Click the PDA button then load the extracted P7500XWLPD_P7500DBTLP3_P7500XXLQ8_HOME.tar.md5 file.

5) Reboot the tablet into Download Mode: Turn it Off, then( Press Volume Down + Power ON button at the same time).
6) Once the phone in download mode screen, connect USB cable To Phone. The highlighted yellow ID:COM box indicates that the device is properly connected to the PC. If you still do not get any results, try another USB port on your computer.
7) Click the Start button to begin flashing.
8 Wait until it finishes or watch out for the word “PASS”.

Once the tablet completely rebooted, remove it from PC, then reconfigure APN settings and change the default language from Dutch - German to your language.

That’s all! Samsung Galaxy Tab 10.1 GT-P7500 now runs in Android 4.0.4 P7500XWLPD Ice Cream Sandwich.

Öncelikle bilgilendirme için teşekkür ediyorum.Rom işleriyle falan hiç uğraşmadım cihaz kullanımdayken bi anda kendi kendine böyle oldu.Sen cevap vermeden önce rom işlemini öğrenip bir deneme yapmıştım böyle bir hata alıp işlemi başaramamıştım.

İşin içinden çıkamayınca cihazı servise gönderdim.Garantim bittiği içinde bana 485,63 tl lik :) bir fatura çıkardılar.Çok ayrıntı vermeden anakart değişmesi gerektiğini söylediler..Bende tamire onay vermedim eski bir cihaza bu kadar para vermek istemedim açıkcası..Ama sanırım bu aşamadan sonra cihaz çöp oldu gibi duruyor :(

Dediğim gibi cihaz sadece odin3 download mode ta açılıyordu.Şimdi bu aşamada birşey daha sorucam sana acaba kernel yükleme işlemi yapılabiliyormu odin den? Belki bu şekilde kurtarırız bilemedim cihazı alınca deneyeyim diyorum belki bana numara yapıyorlardır anakart değişmesi gerek diye bi umut :D

owerseer2

Üye
Arkadaslar casper cta-e10-16a-3g root bulamdim yardimlarinizi bekliyoruz root programi lazimArkadaslar casper cta-e10-16a-3g root bulamdim yardimlarinizi bekliyoruz root programi lazim

efsane712

efsane712

Üye
Lg optimus g 4.4 kitkat türkçe rom var mı

xenon56

xenon56

Üye
gmd kullanıcısıyım maalesef... şarj girişi bir kez bozulduğu için artık Pc ye taktığımda telefonu görmüyor...o yüzen Pc ye bağlamadan telefona root atabileceğim bir yol var mı?? yardımcı olursanız sevinirim

kafkef4165

Üye
Selâmun aleykum bende general mobile elite var root atma işlemi mevcut mudur yardımcı olursanız sevinirim

oka1515

oka1515

Üye
slm abicim öncelikle konun çok yararlı benim sormak istediğim 6500T root atmak olacak çok aradım ama bulamadım gt-s 6500T 6500 ve 6500d için var ama T. için bi türlü bulamadım lütfen yardımcı olun?

relax.tr

relax.tr

Üye
s4 zoom cihazıma root nasl atarm kindoom olmadı

NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
gmd kullanıcısıyım maalesef... şarj girişi bir kez bozulduğu için artık Pc ye taktığımda telefonu görmüyor...o yüzen Pc ye bağlamadan telefona root atabileceğim bir yol var mı?? yardımcı olursanız sevinirim
Framaroot apk indir 1.6 sürümünü tek tıkla rootla. ;)
Selâmun aleykum bende general mobile elite var root atma işlemi mevcut mudur yardımcı olursanız sevinirim
Framaroot apk indir dene ;)
slm abicim öncelikle konun çok yararlı benim sormak istediğim 6500T root atmak olacak çok aradım ama bulamadım gt-s 6500T 6500 ve 6500d için var ama T. için bi türlü bulamadım lütfen yardımcı olun?
Cihazınızın markası nedir?\\Her model cihaz için rom atma veya root,cwm işlemini buradan bana sorabilirsiniz// | Sayfa 3 - MaxiCep
burada impactor diye bişe paylaşmıştım yorumuma bak görürsün onu bi dene

• Beğen
Tepkiler: polam234
Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Sony Xperia ZL android 4.3 root nasıl yaparım? Kingoroot ve mobogenie denedim olmadı maalesef.
eğer bootloader kilidini açıksa çok kolay. sadece cwm destekli costum kerneli Flashtool ile yüklemek ve süper su zip dosyasını cwm kurtarma yardımıyla yüklemek yeterlidir.
eğer bootloader kilidini kapalı olsa işin biraz zor.

AIS

AIS

Üye
eğer bootloader kilidini açıksa çok kolay. sadece cwm destekli costum kerneli Flashtool ile yüklemek ve süper su zip dosyasını cwm kurtarma yardımıyla yüklemek yeterlidir.
eğer bootloader kilidini kapalı olsa işin biraz zor.
Teşekkürler ama bootloader kiliti kapalı

LuLuanTa

LuLuanTa

Üye
Selamun Aleykum Kardeşim Elimde Nexus 5 Var Ve Ben Buna CM Yada PA Rom Atıcam Hanigisi İyi Bide İlk defa Atıcagım Bana Sarjı Gitcek Rom Lazım Bide Nasıl Yüklendigini Ögretirsen Sevinirim :)

NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
Maalesef olmuyor denedim
YAptığın adımları yazabilirmisin olması lazım çünkü.
Kurcan
Install super user dicen
Sonra ınstall super su yapacan
Sonra tekrar ınstall supersu yapcan
Sonra çık menüye bak supersu uygulaması varsa işlem tamamdır
Yaptığında succed yazmıyor mu?

Otroligt

Otroligt

Üye
YAptığın adımları yazabilirmisin olması lazım çünkü.
Kurcan
Install super user dicen
Sonra ınstall super su yapacan
Sonra tekrar ınstall supersu yapcan
Sonra çık menüye bak supersu uygulaması varsa işlem tamamdır
Yaptığında succed yazmıyor mu?

Ben 1.9.3 versiyonunu indirmiştim doğru mu bu versiyon acaba? Yoksa başka bi versiyon mu gerekli.

Üst Alt